Annonse

Eksklusiv og mørk satire fra Hawaii

31.05.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Mike White (HBOs Enlightened) står bak HBOs nye serie The White Lotus. Premiere 12. juli på HBO Nordic.


The White Lotus - FOTO: HBO

Den moderne satiren utspiller seg på et eksklusivt resort i Hawaii, og i rollene finner vi blant andre Murray Bartlett (HBOs Looking), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 Broke Girls), Alexandra Daddario (HBOs True Detective), Fred Hechinger (Eighth Grade), Jake Lacy (HBOs Girls), Brittany O'Grady (Little Voice), Natasha Rothwell (HBOs Insecure), Sydney Sweeney (HBOs Euphoria) og Steve Zahn (HBOs Treme).

Serien følger et knippe gjester gjennom en ukes opphold i eksotiske og luksuriøse omgivelser. Men for hver dag som går avdekkes et mørkere, mer komplekst bilde av de tilsynelatende lykkelige gjestene, det muntre personalet og det idylliske lokalet.

Blant de ansatte på The White Lotus er den arbeidsomme bestyreren Armond (Murray Bartlett), som etter en traumatisk hendelse blir slynget ut i en nedadgående spiral, og den jordnære sjefen for spa-avdelingen Belinda (Natasha Rothwell), som ufrivillig blir medpassasjer på en emosjonell berg-og dalbane når en av hotellgjestene knytter seg litt for sterkt til henne.

Blant de ferierende gjestene er Mossbacher-familien – Nicole (Connie Britton), en talentfull lederskikkelse som har en tendens til å behandle familien som sine ansatte; hennes ektemann Mark (Steve Zahn), som må håndtere en potensielt livstruende helsetilstand og et vedvarende mindreverdighetskompleks; deres tenåringssønn Quinn (Fred Hechinger), en sosialt utilpasset gamer som opplever natur for første gang; deres datter Olivia (Sydney Sweeney) og hennes venninne Paula (Brittany O’Grady), to college-studenter med skarpe tunger og sardonisk blikk på verden de lever i.

Andre gjester er den kjekke, privilegerte Shane Patton (Jake Lacy), og hans vakre brud Rachel (Alexandra Daddario). De to er på sin bryllupsreise, men hvetebrødsdagene får en brå slutt når Shanes mor Kitty (Molly Shannon) overrasker dem med et uannonsert besøk. Også på ferietur er den rike, men mentalt ustabile Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), som er på desperat jakt etter kjærlighet, men også en massasje.

The White Lotus er skapt, skrevet og regissert av Mike White; produsert av White, David Bernad og Nick Hall og ko-produsert av Mark Kamine. Innspillingen fant sted på øya Maui. The White Lotus (6 x 60 min) har premiere 12. juli på HBO Nordic.

Kilde: HBO - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse