Annonse

Disse skal lede Sommerskuta på NRK

11.06.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

12 programledere ønsker TV-seere velkommen om bord på Norges største seilskip, Statsraad Lehmkuhl. Sommerskuta på NRK1, NRK2 og i strømmetjenesten NRK TV fra 6. juli.


Fra venstre: Emil Gukild, Selma Ibrahim, Linda Eide, Ronald Pulk, Tamanna Agnihotri, Silje Nordnes, Adelina Ibishi, Tete Lidbom, Karen Marie Berg, Amir Horori, Mari Garås Monsson og Rune Nilson. FOTO: Silje Katrine Robinson/NRK

Snart starter årets sommersatsning på NRK. «Sommerskuta» tar publikum med på en naturskjønn seilas langs norskekysten. Reisen starter utenfor Nordkapp og ender på Tromøya utenfor Arendal 15.august. Gjennom seks uker skal skipet besøke 29 norske havner, i tillegg til et stopp på Shetland.

Du kan bli med på turen minutt for minutt, eller se deler av sendingen på kvelden. 12 programledere gleder seg til å lage sommerstemning med musikk, underholdning, spennende møter og vakre naturbilder, melder NRK. Disse er:

 • Uke 27: Amir Horori og Karen Marie Berg
 • Uke 28: Tamanna Agnihotri og Silje Nordnes
 • Uke 29: Linda Eide og Ronald Pulk
 • Uke 30: Adelina Ibishi og Tete Lidbom
 • Uke 31: Mari Garås Monsson og Rune Nilson
 • Uke 32: Emil Gukild og Selma Ibrahim

  Thomas Hellum er prosjektleder for «Sommerskuta», som er et nytt, ambisiøst sakte-TV-prosjekt fra NRK. Etter å ha avviklet en lang rekke sakte-TV-prosjekter tidligere, ser han nå frem til utfordringen med å sende 400 timer direktesendt TV fra hav og sjø. – Jeg er spent. Akkurat det vi skal gjøre i sommer har vi jo ikke gjort før, sier Hellum.

  – Vi har dedikerte og dyktige kollegaer både foran og bak kamera og ikke minst motiverte medseilere og mannskap om bord. Alle vil gjøre sitt ytterste for at dette skal bli en fantastisk seilas langs kysten av landet vårt. Jeg gleder meg til å ta med TV-seerne på eventyret, sier Hellum.

  Kilde: NRK - Mer om NRK - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


  Annonse