Robinson-ekspedisjonen er tilbake på TV3

17.08.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group/Viaplay

På en øde strand i Karibia, skal 18 deltakere kjempe seg til topps gjennom beinharde konkurranser, med lite mat og på tvers av lag og allianser.


Deltagerne - Foto: NENT Group

Etter flere års pause presenterer Viaplay og TV3 en ny sesong av Robinsonekspedisjonen, med en helt ny programleder. I den nye sesongen er det nemlig skuespiller og treningsprofilen Silje Torp som skal lose deltakerne gjennom eventyret.

- Å få være ekspedisjonsleder for nye Robinson er et eventyr i seg selv, og en stor ære! Jeg gleder meg stort til å vise hva vi har opplevd - og overlevd - sammen, og håper seerne vil la seg både inspirere og underholde. Det er målet, sier Silje Torp.

Årets deltakere er: Henrik Holm, Linn Mangset, Njaal Benjamin Lien, Adrian Olafsen, Nicolai Simensen, Maria Amalie Andersen, Lars Pedersen Due, Sana Khoshnood, Tariq Arshad, Maiken Charlotte Hetle, Mathias Nilsson, Line Elisabeth Espevik, Tor Bjarne Martiniussen, Renato Florida Kristensen, Hanne Nordby, Veronika Helen Svartvatn, Nazila Emapenah, og Samuel Atanosov.

I denne sesongen av Robinsonekspedisjonen får du se mennesker som kjemper seg gjennom en ekstrem situasjon. Hver dag er en kamp om mat, og fordeler. Tøffe, håpefulle og taktiske deltakere skal hver uke kjempe seg videre, og til slutt står vi igjen med en vinner, skriver NENT Group i en pressemelding.

Robinsonekspedisjonen 2021 har sesongpremiere 30. august på Viaplay, Viafree og TV3. Det slippes en episode per uke, mandager kl. 20.30.

Mer om Viaplay / Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook