Sort Of neste internasjonale originalserie

20.08.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Nent Group/Viaplay

En bartender på en LHBTQ-bar, det yngste barnet i en stor pakistansk familie og barnevakt for en hipsterfamilie. Sabi er en mangefasettert karakter som prøver å finne sin plass i verden. Sort Of har premiere på Viaplay senere i år.


Foto: NENT Group

Sort Of er en hjertevarm serie om Sabi Mehboob (Bilal Baig), en ikke-binær millennial som prøver å finne seg selv. Når Sabis beste venn tilbyr muligheten til å flytte til det mest «queer» stedet i galaksen, bestemmer Sabi heller seg for å bli og ta vare på barna de passer på etter at moren har hatt en alvorlig sykkelulykke.

– Sort Of er en fargerik og varm serie om å finne sin identitet i et miljø som er i stadig endring. Vi har lansert flere flotte serier for unge voksne i nyere tid, og det er veldig morsomt å kunne legge til enda en tittel i denne sjangeren. Sort Of er helt i tråd med den type produksjon vi ønsker å investere i i dette segmentet, sier innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam.

I tillegg til Bilal Baig i hovedrollen som Sabi, møter vi Gray Powell (ARQ, Designated Survivor), Amanda Cordner (The Expanse), Gregory Ambrose Calderone (The Good Doctor, Salvation), Becca Blackwell (Marriage Story), Cassandra James (General Hospital), Ellora Patnaik (Titans, Beauty and the Beast) og Grace Lynn Kung (Fahrenheit 451, Designated Survivor).

Viaplays originalserie Sort Of er regissert av Canadian Screen Award-nominerte Fab Filippo og Renuka Jeyapalan og produsert av Sienna Films. Serien distribueres av Abacus Media Rights. De åtte episodene får premiere på Viaplay senere i år.

Mer om Viaplay / Nent Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook