Annonse

TV 2 Play satser på kjøp- og leiefilm

24.08.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

TV 2 Play har lansert en storsatsing på kjøp og leie av toppfilmer. – Norge er på topplisten over land som kjøper aller mest film, forteller digitaldirektør Christian Birkeland i TV 2.


Montasje - Foto: TV2

Mange har de siste årene, og spesielt gjennom pandemien, endret måten de ser film og TV på. – TV 2 skal være der folk er, og nå tilbyr vi et stort utvalg av helt nye filmer rett hjem i sofakroken, sier digitaldirektør Christian Birkeland.

Fra og med i dag kan alle, uavhengig av om du har et TV 2 Play-abonnement eller ikke, kjøpe eller leie helt nye filmer og eldre utgivelser i alle sjangere. Rundt tusen nye filmer ligger på TV 2 Play allerede i dag, og flere vil fortløpende bli tilgjengelige kort tid etter kinopremiere.  – I enkelte tilfeller vil det også bli mulig å kjøpe storfilmer enda tettere på kinopremieren, såkalt «Premium video-on-demand», forteller Birkeland.

Noen av de nyeste filmene du kan se allerede i dag er «Ammonite», «Venom», «City of Lies», «Soul» og «Mulan». Senere kommer også «James Bond – No Time to Die», «Verdens verste menneske», «Rettferdighetens ryttere», «Spider-Man: No Way Home» og «Alt for Norge». Dette er noen av mange titler man kan glede seg til når TV 2 nå har gjort avtaler med de fleste av de største filmleverandørene.

– Vi har hatt en testperiode med et knippe kjøpe- og leiefilmer, og ser at dette er et tilbud folk vil ha. Det å få toppfilmer rett hjem i egen stue har blitt veldig populært, og vi har stor tro på at dette markedet bare vil vokse, forteller Christian Birkeland i TV 2.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse