Annonse

Sophie Elise til God Kveld Norge

06.09.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Sophie Elise skal sammen med Niklas Baarli lede den digitale satsingen av «God kveld Norge» på tv2.no og TV 2 Play. Hun tar over etter Marthe Bratberg som går ut i mammapermisjon.


Sophie Elise Isachsen - Foto: TV2

Sophie Elise er en av Norges største influensere, forfatter og en dyktig forretningskvinne. Hun har hatt sin egen tv-serie «Sophie Elises verden» og er også kjent fra «Bloggerne». Våren 2022 blir hun også å se i «Farmen Kjendis». Sophie Elise gleder seg til å ta fatt på den nye rollen.

- Det er så mye historie rundt «God kveld Norge», og det er det jeg synes er så kult. Det er et program som jeg har en sterk relasjon til. Det har vært på så lenge jeg har sett på TV, og å få være en del av det synes jeg er sykt gøy. Jeg synes det er spennende at TV 2 har klart å beholde programmet, og samtidig gjøre det til noe nytt uten at det blir rart. Jeg synes det allerede er synd at jeg bare skal være her i ett år, sier Sophie Elise.

Sophie Elise blir dermed en del av den digitale storsatsingen på tv2.no som når ut til over en million seere hver måned. – Jeg gleder meg til å møte så mange forskjellige folk, for man får jo intervjue alt som finnes av kjendiser. Jeg liker Niklas veldig godt, og jeg er ganske godt kjent med gjengen rundt også. Aller mest så gleder jeg meg til å vise frem at jeg kan dette, sier Sophie Elise.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, mener den nye programlederen styrker «God kveld Norge»-universet. -Vi er veldig glade for at Sophie Elise takket ja til å bli programleder i «God kveld Norge», sammen med Niklas Baarli og Dorthe Skappel. Sophie Elise er nysgjerrig og entusiastisk, kvaliteter vi tror vil komme godt med i jobben, sier Haldorsen.

Medprogramleder Niklas Baarli ser frem til å jobbe med sin nye kollega. - Jeg gleder meg helt enormt til å få Sophie som makker. Hun er overraskende skarp, glup og rask. I tillegg så er hun min totale motsetning. Altså Marte er glamorøs hun, men nå skal glam-nivået tidobles, sier Baarli.

Innholdet publiseres løpende på tv2.no, og i en sending på TV 2 Play hver torsdag. I tillegg sendes «God kveld Norge» med Dorthe hver helg på TV 2 og på TV 2 Play.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse