Annonse

Steinar Sagen lager TV for Discovery

29.09.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

I mars meldte gjengen i Radioresepsjonen at de sluttet i NRK. Nå er det klart at Steinar Sagen skal lage TV for discovery+ og TVNorge – og premieren på hans nye program blir allerede i oktober.


Steinar Sagen - Foto: Orkestra Studio / Discovery

Steinar Sagen hadde egentlig tenkt å holde seg til podcasting i tiden framover, men så kom Discovery på banen med et programkonsept han simpelthen ikke kunne si nei til. Spørreprogrammet Gjett hvem! er ikke en kunnskapsquiz av den tradisjonelle sorten, men et lettbeint humorshow der alle spørsmålene handler om deltakerne i studio.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Discovery-gjengen. Det er jo bare koselige folk. Og Jon Almaas. Men han har andre kvaliteter som jeg også liker, sier Steinar Sagen. Om sitt nye program, Gjett hvem!, sier han følgende:

– Det er et veldig morsomt program å lede og jeg gleder meg veldig til pirke i livene til deltakerne. Det er nok lurt å ha litt selvironi hvis man er gjest hos meg i Gjett hvem! Og hvis folk ikke har selvironi, så skal jeg sørge for at de har det når de er ferdige. Det er et program der man få se ukjente sider ved kjente personer. Hvilken kjent komiker MÅ drikke et glass Oboy-melk hver dag, hvilken verdensmester har en latterlig stor mummikopp-samling og hvilken stortingspolitiker må dusje hver gang han har bommelommet, sier Steinar Sagen.

– Vi skal komme til bunns i de viktige tingene, med andre ord. Vi skal altså, i motsetning til i kjedelige portrettintervjuer, bli kjent med de særeste sidene til folk. Det blir veldig tullete. Og hvis Dagbladet følger ekstra godt med, kan de lage masse clickbait-saker av det som kommer fram i programmet. En clickbait-gullgruve, rett og slett, sier Steinar Sagen.

En av dem som jubler aller høyest for Steinar Sagens overgang, er Discoverys programdirektør Magnus Vatn. – Steinar er en av Norges morsomste menn, og det er veldig stas å kunne ønske ham velkommen til oss. Han er en av disse få som har vært med på å prege humoren til en hel generasjon. Sjargongen og referansene fra Radioresepsjonen har blitt noe alle innenfor en viss aldersgruppe kjenner til, og de som ikke har fått det med seg, de har dessverre gått glipp av en million latterkuler, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

– Innspillingen av Gjett hvem! er allerede godt i gang, og jeg kan si såpass at det ser veldig lovende ut. Alle som setter pris på Steinar Sagen, som for eksempel meg, går en lystig TV-høst i møte, sier Magnus Vatn.

Blant gjestene som dukker opp i Gjett hvem! denne høsten, finner vi personligheter som Sophie Elise, Nicolay Ramm, Mímir Kristjánsson, Jenny Skavlan, Odd-Magnus Williamson, Ronny Brede Aase, Per Sandberg, Solveig Kloppen, Lars Berrum, John Brungot, Tuva Fellman og Helene Olafsen.

Kilde: TVNorge/Discovery - Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse