Annonse

John Arne Riise åpner opp garderoben

12.10.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

I den nye TV 2-serien «Fan av Flint» følger vi John Arne Riises opp- og nedturer som fersk fotballtrener i norsk 3. divisjon. Med på lasset er komiker Morten Ramm - supersupporter og ekte Flint-gutt.


John Arne Riise og Morten Ramm Foto: TV2

John Arne Riise rakk akkurat å bli ansatt som fotballtrener før pandemien rammet Norge og verden. Nå er den tidligere fotballprofilen endelig klar for å vise frem garderoben i den ferske TV 2-serien «Fan av Flint»

– Jeg vet at navnet mitt er på blokken når en trener får sparken i norsk fotball nå. Ambisjonene mine er høye. På kort sikt er målet Obos- og Eliteserien, og så er det store målet utlandet og Premier League, sier Riise selv.

I sterk kontrast til tilværelsen som offensiv venstreback i storklubber som Liverpool og Roma, trener Riise nå 3.-divisjonsklubben Flint Tønsberg. Den tidligere landslagsprofilen satser hardt mot opprykk, selv om forholdene har vært alt annet enn optimale i et land der breddeidretten havnet sist i gjenåpningskøen.

Siden i sommer har breddefotballen endelig rullet igjen. Det samme har TV 2s kamera, som sammen med produksjonsselskapet Montreux har fulgt hvert Flint-spark på ballen under Riises ledelse.

- Det har vært veldig kult å ha et filmteam med oss på reisen. Bra for klubben. Veldig gøy for gutta mine. Det er viktig å få vist frem hvordan ting gjøres i breddefotballen. Vi storkoste oss og gleder oss til å se resultatet, sier John Arne Riise.

Det er en åpen og ærlig 41-åring som nå har tatt fatt på et nytt kapittel i livet. TV 2 er med på en reise som ender i klinsj med motstanderlagets assistenttrener allerede i første tellende kamp. – Jeg skjønner at jeg er et «target» som mange vil ta, sier Riise selv.

Seriens fortellerstemme er komiker Morten Ramm - supersupporter og ekte Flint-gutt. Der Ramm i dag først og fremst er kjent for å slenge med leppa, strødde han rundt seg med mål i sin karriere for nettopp Flint. – Jeg er født og oppvokst et steinkast fra Flintbanen, og har spilt her siden jeg var fire år. Min far spilte her, min bror spilte her. Farfaren min var faktisk med på å grave opp og bygge banen, sier Ramm før premieren.

Serien «Fan av Flint» er produsert av Erik Solbakken og Jørgen Høst i produksjonsselskapet Montreux. Tilgjenglig på TV2 Play og tv2.no.

Kilde: TV2 - Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook


Annonse