Annonse

Ny dramaserie basert på virkeligheten

14.10.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Svenske superstjerner, personlig engasjement og det øyeblikket som forandrer alt. Dette er bare noen av ingrediensene i Viaplays kommende orginalserie Limbo. Serien samler et stjernelag hvor hovedrollene blir spilt av Rakel Wärmländer, Lousie Peterhoff og Sofia Helin.


Rakel Wärmländer, Lousie Peterhoff og Sofia Helin. Foto: NENT Group

Telefonen ringer midt på natten og det verste som kan skje, har skjedd. Sønnene til de tre venninnene Ebba (Rakel Wärmländer), My (Sofia Helin) og Gloria (Louise Peterhoff) har uten tillatelse lånt en bil og havnet ut for en svær bilulykke. Alle tre skades, men verst går det ut over Ebbas sønn Jacob som får livstruende skader og går en usikker fremtid i møte. Den katastrofale bilulykken setter kvinnenes relasjoner til hverandre og sine familier på prøve. Mens Jacob svever mellom liv og død, havner de tre kvinnene i limbo.

Serien tar utgangspunkt i en personlig hendelse i Rakel Wärmländers liv. Derfra spinner serien videre på hvordan relasjoner forandres når menneskene i dem går gjennom dype daler og høye topper. - Serien i seg selv er helt fiktiv, men ulykken er derimot tatt ganske direkte ut fra virkeligheten. Etter at jeg selv ble forelder tenker jeg til stadighet på hvordan jeg selv hadde reagert og agert om noe slikt skulle hendt med meg, sier Rakel.

Vennskap, moderskap og relasjoner er den røde tråden i serien, som består av seks avsnitt. Innen ulykken lever de tre vennene et tilsynelatende perfekt liv med en hverdag der de sjonglerer rollen som foreldre, partnere, elskere og karrierekvinner, men rundt hver sving venter det utfordringer.

My, som har en bonussønn, kjemper mot angsten for at sjansen for å få egne barn kan ha gått henne forbi, Ebba har jobbet hardt for å komme dit hun er og gjør alt for å opprettholde sin status og posisjon, Gloria er stadig på jakt etter bekreftelse og å finne sin plass.

- Hver karakter har sine egne problemer som i relasjon til ulykken kan bli både større og mindre. Vår serie forskjønner ikke, men forsøker heller å gestalte en virkelighet som er sann. Altså en blanding av alt det vonde, vakre, overfladiske og dype sammen, slik som livet er, sier Rakel.

- Det er helt uvirkelig. Det har vært et veldig langt, men utrolig inspirerende arbeid og en ære å få arbeide med en så fantastisk cast og team, sier Rakel Wärmländer.

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på Twitter eller Facebook


Annonse