Annonse

HBO Max lanseres i Norge i dag

26.10.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

HBO Max, WarnerMedias strømmetjeneste, er nå tilgjengelig her i landet. Norge er et av de første landene som får den nye strømmetjenesten.


Dagens lansering i de nordiske landene, Spania og Andorra er første del av utrullingen av HBO Max i til sammen 27 europeiske land. Nye og ikoniske serier og filmer fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals er nå samlet på ett sted for første gang i Norge, skriver HBO Max i en pressemelding.

- HBO Max er nå live i seks europeiske land, og ytterligere 21 står for tur i 2022, sier Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA, og fortsetter:

- I tillegg til å samle den aller beste underholdningen, filmene, barneprogrammene og originalseriene på én strømmetjeneste, tilgjengelig på alle typer skjermer, gir vi kundene dette "once in a lifetime"-tilbudet samt et nytt årlig abonnement som gjør det enklere for kundene våre å oppleve all underholdningen de elsker.

Nye Max Originals som kommer til HBO Max nå og frem mot jul inkluderer den nye Gossip Girl, det neste kapitlet i Sex and the City, And Just Like That…, og Mindy Kalings The Sex Lives of College Girls. I løpet av høsten kommer det også to nye nordiske Max Originals: danske Kamikaze (basert på en bok av Erlend Loe) og andre sesong av den norske hitserien Beforeigners.

Storfilmer som blir tilgjengelige på HBO Max på lanseringsdagen inkluderer Reminiscence, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Godzilla vs. Kong, og Mortal Kombat. Kinofilmer fra Warner Bros. får premiere på HBO Max 45 dager etter den lokale kinopremieren – først i rekken er Dune, som kommer til HBO Max den 1. november.

HBO Max blir tilgjengelig på en rekke enheter og plattformer, inkludert smart-TVer (Samsung, LG og Android TV™), via strømmeenheter (Apple TV 4K og Google Chromecast™), spillkonsoller (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Series X | S), mobil og nettbrett (iPhone, iPad, iPod Touch og Android™), og online på www.HBOMax.com. Tjenesten er også tilgjengelig gjennom utvalgte TV-distribusjonspartnere. Kunder vil kunne betale via alle store betalingssystemer (VISA, Mastercard og PayPal) og via kjøp i app (Apple App Store og Google Play Store).

Frem til 30. november kan alle nye kunder benytte seg av et spesielt kampanjetilbud som ble annonsert i dag: 50 % rabatt på standard månedspris, som gjelder så lenge kunden beholder abonnementet sitt*. Det betyr at månedskostnaden blir kun 44,50 kr for nye kunder i Norge. I tillegg kan alle kunder velge å benytte seg av det tidligere annonserte årlige abonnementet som gir 12 måneders tilgang for prisen av åtte.

For å finne ut mer om HBO Max, besøk: hbomax.com Norge Ekstern lenke

Kilde: HBO Max - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse