Annonse

Nytt stjernespekket juledrama på TV2

04.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Odin Waage, Ameli Agbota, Dennis Storhøi, Hkeem, Hilde Lyrån og Håvard Bakke blir å se i TV 2s nye dramaserie.


Ameli Agbota og Odin Waage - Foto: TV 2/Espen Solli.

Gjennom seriens seks episoder står kjærlighet, humor, musikk og varm julestemning i fokus. «Julestjerna» får premiere 3. desember på TV 2 Play og vises fra 19. desember på TV 2.

– Vi gleder oss til å vise frem vår nye stjernespekkede serie «Julestjerna», som er en del av TV 2s dramasatsning og starten på en ny seertradisjon med juledrama for hele familien, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

I «Julestjerna» følger vi åtte artister som vi blir kjent med gjennom en sangkonkurranse. Hver og en av deltakerne bærer på sine hemmeligheter og historier, og når scenelyset slukkes viser det seg at det blir helt andre ting som blir avgjørende enn hvem som vinner. Etter hvert er det nestekjærlighet, varme, forelskelse og nærhet som gjelder.

I rollene som de åtte deltakerne i sangkonkurransen ser vi Odin Waage som «Didrik», en tidligere barnestjerne som sliter med å bli tatt på alvor. Ameli Agbota er «Maria», som blir kastet ut i usikkerhet når datteren blir alvorlig syk og som nå blir tvunget til et «comeback».

I rollen som «Aksel» ser vi Dennis Storhøi, crooneren med dalende karriere og mangel på sinnemestring. Maja Christiansen ser vi som «Filippa», en kristen superstjerne med et komplisert privatliv. Abdulhakim «Hkeem» Hassane ser vi i rollen som «Pushvarsel», rapperen med større hjerte enn kredibilitet.

Hilde Lyrån er «K-La», en dame som både er seksti og sexy. Håvard Bakke ser vi som «Carsten Morten», som er elsket av folket, men har utfordringer på hjemmebane. Hannah Karine Giske er «Olea», arthouse veganeren med en spesiell kjærlighet for gris.

Sangkonkurransens programleder «Håkon Magnus» spilles av Nils Ingar Aadne, i rollen som innspillingsleder «HC» ser vi Audun Sandem og Sanne Kvitnes som sminkøren «Lise». Vi ser Øystein Røger i rollen som faren til Didrik, og Vivild Marie Falk Berg som Pushvarsels kjæreste. Vi får også se Lisa Tønne, Sølje Bergman og Christer Tojussen.

«Julestjerna» er produsert av The Global Ensemble med flere fra det erfarne teamet bak suksessen «Hjem til jul». – Dette er TV 2s første samarbeid med det nyoppstartede produksjonsselskapet The Global Ensemble, som har spennende og flinke folk med lang erfaring i bransjen med seg. Vi er spente på hva et fremtidig samarbeid med disse dyktige folkene kan levere, sier Kathrine Haldorsen.

Serieskaperne Julie Skaufel og Miriam Larsen, har med seg komiker Joachim Skage. Torstein Bjørklund har regi. Per-Olav Sørensen har co-regi og er Excecutive produsent. Komponist er Petter Baden. Produsenter er Ingrid Skagestad og Janne Hjeltnes.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse