Annonse

Det norske laget i Beat Diabetes 2021

08.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Det er snart klart for Viaplays veldedighetssending Beat Diabetes - kampen for livet, hvor tre lag med kjente nordmenn, svensker og dansker skal kjempe for å samle inn mest mulig penger for å "beat diabetes".


Tom Hilde, Agnete Huseby og Petter Schjerven. Foto: NENT Group

Kjendisene som skal konkurrere for Norge er: Tidligere skihopper Tom Hilde, influenser Agnete Huseby og programleder Petter Schjerven skal stå sammen i ulike og morsomme konkurranser for å samle inn mest mulig penger til kampen mot diabetes.

14. november er Verdens Diabetesdag, og Viaplay vil med denne veldedighetssendingen sette søkelys på diabetes, og øke kunnskapen om hvordan det er å leve med denne sykdommen. Det er 345.000 nordmenn som lider av diabetes type 1 og 2, og det rammer både unge og voksne. Beat Diabetes - kampen for livet vil by på underholdningsinnslag for hele familien, og rørende historier om hvordan livet med diabetes kan være.

- Jeg er takknemlig og glad for å støtte opp kampen mot diabetes. Denne sykdommen berører mange, og det er viktig at vi som samfunn blir opplyst om hva det innebærer. Derfor føles det veldig bra å være med på å gjøre en forskjell, og jeg skal gjøre mitt ytterste for at vi slår svenskene og danskene i denne kampen!, sier Tom Hilde.

Iman Meskini vil sammen med sine skandinaviske kollegaer Rikke Gøransson og Peter Jihde lede sendingen som finner sted i ærverdige omgivelser på Det Gamle Biblioteket i Oslo. Beat Diabetes – kampen for livet ser du på søndag 14. november kl.19 på Viaplay, TV3 og Viafree.

På verdensbasis er det over 400 millioner mennesker som lever med type 1 eller type 2 diabetes. Norden er hjemsted for det høyeste antall mennesker med type 1 diabetes pr. innbygger i verden, og NENT Group har siden 2017 forpliktet seg til kampen mot diabetes, da den første Diabetesgallaen i Sverige ble lansert med formål å inn penger.

På under 3 år har klart å samle ca. 20 millioner SEK til formålet, og i begynnelsen av 2020 grunnla NENT Group ’Beat Diabetes Foundation’, et fond som har til formål å BEAT diabetes. Du kan lese mer om Beat Diabetes på www.beatdiabetes.se eller @beatdiabetesfoundation på Instagram og Facebook.

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse