Annonse

Christian Gauseth blir ny Eurosport-ekspert

09.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Christian Gauseth blir fotballekspert for Discovery og Eurosport. 37- åringen, som legger opp som fotballspiller ved sesongslutt, blir fast Eliteserie-ekspert for Discovery fra og med neste sesong.


Christian Gauseth - Foto: Discovery

– Jeg ble tilbudt den råeste jobben i norsk fotball. Da trengte jeg ikke lang betenkningstid før jeg takket ja, sier Discoverys nye fotballekspert, Christian Gauseth.

En lang idrettskarriere nærmer seg slutten for 37-åringen. Etter denne sesongen legger han opp og neste sesong blir han å se på Discoverys kanaler.

– Jeg gleder meg til å bli en del av det kompetansemiljøet som er i Discovery, og å få brukt mine ferdigheter innen analyse og tabloid vinkling. Det kommer til å gjøre at dette blir et veldig fruktbart samarbeid for begge parter, sier Christian Gauseth.

Gauseth har også tidligere jobbet som ekspert for Discovery. Sportsdirektør Morten Johannessen var aldri i tvil da han hørte at Gauseths karriere var på vei mot slutten.

– For oss er dette en no-brainer. Christian har vært med oss tidligere, men måtte avslutte sitt engasjement da Mjøndalen rykket opp til Eliteserien for noen år siden. Vi har alltid ønsket å få med oss Christian når tiden var inne, og vi er svært glade for at han blir med fra neste sesong, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse