Annonse

Slik blir årets P3 Gull på NRK TV

10.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød inviterer til hjemme alene-fest på beste sendetid på NRK1. P3 Gull går av stabelen lørdag 27. november kl. 21.15.


Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød - FOTO: KIM ERLANDSEN

På «P3 Gull» skal den beste musikken på NRK P3 gjennom året som har gått hedres med en storslagen direktesending. Sendingen blir som i fjor sendt direkte fra gamle Deichmanske bibliotek. Da var bygget smått preget av gule bånd med påminnelse om å holde en meter avstand, men nå er det klart for fest!

Også fjorårets programledere returnerer til årets «P3 Gull». Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød er nok en gang klare for å lose seerne gjennom hyllesten av Musikk-Norge.

Tradisjonen tro har «P3 Gull» spektakulære liveopptredener. I år byr blant annet Kamelen opp til fest. Aurora opp til dans. Og Chris Holsten opp til gåsehud. Samtidig kommer «Årets Urørt» Rambow og setter fyr på Deichman, står det i en pressemelding.

– Alt jeg kan si er at det blir en eksplosjon, sa han om den kommende «P3 Gull»- opptredenen etter at han vant «Årets Urørt» i september. Det blir i tillegg tre andre opptredener som enn så lenge er hemmelig.

I tillegg til å være en storslått fest, er «P3 Gull» naturligvis også en prisutdeling. Hvilke artister har utmerket seg ekstra mye det siste året? Under «P3 Gull» skal det blant annet kåres publikumsprisene «Årets låt» og «Årets artist», samt juryprisene »Årets nykommer» og «P3Prisen».

De nominerte for «Årets låt» er allerede klare. Du kan stemme på din favoritt her!

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse