Annonse

The Sex Lives of College Girls

12.11.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Max Original-komiserien The Sex Lives of College Girls har premiere på HBO Max torsdag 18. november. De to første episodene slippes på premieredagen.


Foto: Jessica Brooks / HBO Max

Serien er skapt av den Emmy-nominerte forfatteren og produsenten Mindy Kaling og Justin Noble, og følger fire unge jenter som ankommer New Englands prestisjetunge Essex College og blir romkamerater. Jentene er fulle av motsetninger og hormoner, og er like sjarmerende som irriterende når de lever ut sine nye, frie liv på campus.

Hovedrollene spilles av Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp og Alyah Chanelle Scott. Andre faste roller spilles av blant andre Midori Francis, Gavin Leatherwood, Chris Meyer, Ilia Isorelys Paulino, Lauren Spencer og Renika Williams.

Serien på ti episoder er skapt av Mindy Kaling og Justin Noble. Kaling og showrunner Justin Noble har skrevet manus, og fungerer som utøvende produsenter sammen med Howard Klein. Serien er produsert av Kaling International i samarbeid med Warner Bros. Television.

De to første episodene blir tilgjengelige på premieredagen, fulgt av tre nye episoder 25. november og 2. desember, frem mot de to siste episodene av sesongen den 9. desember. The Sex Lives of College Girls består av 10 episoder på 30 minutter og har premiere 18. november på HBO Max. SE TEASER NEDENFOR:

Kilde: HBO Max - Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse