Annonse

Nissene i bingen satte ny rekord

02.12.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Den første episoden av Espen Eckbos nye julekalender, Nissene i bingen, har så langt blitt sett av 428 000 nordmenn. Det er også den mest sette premieren på strømmetjenesten discovery+ noensinne.


Foto: Discovery

Nissene i bingen er den tredje runden Espen Eckbo gjør med sitt populære realitynisseunivers. På premieredagen vanket det mange sterke terningkast i media, og i dag kom også folkets dom: nesten en halv milion seere har allerede fått med seg første episoden av den nye julekalenderen. Programmet ga en seerandel på 40 prosent i målgruppen 20 til 59 år.

– O’julekalender med din glede – dette er helt fantastiske tall! Tjue år siden første kalender, så kompletterer altså Espen Eckbo og gjengen hattricket med strålende anmeldelser, ny strømmerekord og vanvittige seertall allerede på første episode. For en mann, og for en serie, sier Magnus Vatn, programdirektør i TVNorge og Discovery.

– Dette er utrolig gøy, og ikke minst imponerende av Espen Eckbo og hele nissegjengen. Det å presentere en ny julekalender er i seg selv alltid veldig nervepirrende, men det å følge opp seersuksesser og kultserier som Nissene på låven og Nissene over skog og hei gir det hele en ekstra dimensjon. Både forventninger og fallhøyde er stor, så da er det fantastisk å se at Espen Eckbo og Seefood har klart det igjen, sier Rasmus Øyen, prosjektleder for Nissene i bingen og dramasjef i Discovery Networks.

Hovedpersonen selv er lettet og fornøyd. – Dette er en lettelse, og bedre enn vi hadde turt å håpe på. Det som betyr aller mest, er likevel alle de gode tilbakemeldingene. Det er liksom ekstra hyggelig med rekordmange seere, når folk liker det de ser, sier Espen Eckbo, som både har skapt serien og spiller flere av rollene selv, i kjent stil.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse