Annonse

Stor satsing på Hodejegerne på TV2

06.12.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Den nye serien «Hodejegerne», basert på Jo Nesbøs roman, blir TV 2s nye drama-storsatsning. Serien er under innspilling og får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2022.


Axel Bøyum. Foto: TV2

– Det er veldig stas å få til en slik stor avtale med våre gode samarbeidspartnere i C More og TV4. Serien «Hodejegerne» som er basert på krimkongen Jo Nesbøs romaner, blir en av TV 2s storsatsinger i 2022, forteller kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2.

«Hodejegerne» utspiller seg i tiden før Jo Nesbøs roman og filmatiseringen av den populære romanen med samme navn. I serien følger vi Roger Brown, som spilles av Axel Bøyum, en hodejeger som både lyver og manipulerer seg frem både i arbeidslivet og kjærlighetslivet. Men en løgn fører til en ny løgn og snart er han fanget i et nett av løgner som setter både han selv og sine nærmeste i fare.

– Det er en knallsterk rolleliste med unge dyktige skuespillere og godt etablerte navn. Innspillingene av serien er allerede i gang og vi gleder oss til å presentere det ferdige resultatet av denne storslåtte serien i løpet av neste år, sier Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2.

Axel Bøyum har rollen som den unge sultne hodejegeren Roger Brown. – Det er en stor ære å bli tilbudt denne rollen, og var ikke i tvil når jeg takke ja til dette. Geir Henning Hopland og Rolf-Magne G. Andersen har laget et manus og er univers som er helt helt spesielt. Det har med seg det gode drivet fra filmen og en veldig spennende portrettering av en ung og sulten hodejeger, sier Axel Bøyum.

Geir Henning Hopland (Lilyhammer, Frikjent, Magnus) er regissør for serien og har også skrevet manus sammen med Rolf-Magne G. Andersen (Førstegangstjenesten, Magnus). – Da jeg fikk forespørsel om jeg ville gjøre en tv-serie av Hodejegerne, så leste jeg romanen på nytt. Jeg hengte meg opp i de sidene hvor Roger treffer Diana i London, og da ble idéen om å la serien utspille seg i 2002 født, forteller Geir Henning Hopland. – «Hodejegerne» kommer til å bli en serie i Jo Nesbøs ånd, en miks av mørk humor og spenning i et høyt tempo.

I rollene ser vi Axel Bøyum (Heksejakt, Heimebane) som Roger Brown, Ingrid Giæver (Tre nøtter til Askepott , Thelma) som Diana Eliassen, Mikkel Bratt Silset (Vikingene) som Ove Kjikerud, Ingeborg Raustøl (Maniac) som Julie, Mads Ousdal (Heksejakt, Heimebane) som Øyvind Møllerstad, og Martin Wallström (Beck, Mr.Robot) som Jon Christian Wiklund. I øvrige roller ser vi Mats Eldøen, Ravdeep Singh Bajwa, Stig Adam, Terje Strømdahl og Jannik Bonnevie.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse