Annonse

TV2 inngår samarbeid med Britbox

17.12.2021 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Gjennom samarbeidet med C More blir TV 2 partner og distributør av BritBox i Norge. Innholdet blir tilgjengelig for TV 2 Play kunder i Norge tidlig i 2022.


TV 2 Play kunder får tilgang til den største og mest omfattende samlingen av britisk underholdning på ett sted. Samarbeidet med BritBox vil utgjøre mer enn 3000 timer av både nye originalserier og britiske klassikere. BritBox er et samarbeid mellom BBC og ITV. Katalogen inneholder alt fra kritikerrost drama og krim til komedier og dokumentarer.

- BritBox er et flott tillegg til vårt utvalg av kvalitetsinnhold på TV 2 Play. Britiske tv-serier har alltid vært svært populære blant det norske publikum. Troverdigheten til BritBox og TV 2 går hånd i hånd og vi gleder oss til å kunne tilby dette til våre SVOD-kunder neste år, sier kanaldirektør I TV 2, Trygve Rønningen.

- Vi setter pris på samarbeidet med TV 2 gjennom C More og ser på denne inngangen til det nordiske markedet som neste steg i vår globale ekspansjon, sier Reemah Sakaan, CEO I BritBox International. Det understreker vår tiltro til den voksende populariteten av britisk innhold og BritBoxs unike tilbud.

Innholdet fra BritBox blir tilgjengelig for alle TV 2 Play sine kunder tidlig i 2022. Premieredatoer og titler vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse