Annonse

Møter personer som er annerledes

13.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Annerledes er en programserie over åtte episoder der programleder Emma Ellingsen møter personer som har følt seg, eller blitt sett på som annerledes.


Emma Ellingsen. Foto: TV 2/Bjørn Wad

– Vi kan ved å dele våre historier lære av hverandre og forhåpentligvis nå ut til de som trenger det ved å være forbilde ved å vise viktigheten ved å være tro mot seg selv og tørre å stå for den man er selv om det koster, sier Emma Ellingsen.

Gjennom sin bakgrunn har Emma selv kjent på det å skille seg ut, men samtidig følt seg som en helt vanlig jente. Hun vil med sin erfaring og bakgrunn bli kjent med andre som også har følt på det å være annerledes, men på helt andre måter.

– Jeg møter personer i serien jeg er genuint nysgjerrig på, og er takknemlig for å få høre historien til. Det har blitt til mange gode samtaler og jeg er glad for at alle jeg har møtt har vært så åpen og delt så personlige historier, forteller Emma.

Emma ønsker å skape åpenhet og forståelse rundt de utfordringene mange kjenner på ved å skille seg ut i oppveksten og i dagens samfunn. Vi ble først kjent med Emma Ellingsen gjennom «Født i feil kropp». Deretter fulgte vi henne i «Generasjon Z», og nå sist i «Bloggerne». Nå har hun blitt 20 år. Hun er influenser, har eget beauty brand og har fra ung alder vært åpen om hvordan det er å være født i feil kropp.

– Helt siden jeg var liten har jeg følt meg annerledes. Jeg valgte tidlig å stå frem med min historie, og lite visste jeg at det skulle hjelpe både meg og andre i samme situasjon. Jeg håper at samtalene jeg har med de kjente personene i serien, og historiene som blir delt, kan være med på å skape større åpenhet, og inspirere andre til å tørre å være seg selv, sier Emma.

I sin nye rolle som programleder sier hun følgende: – Jeg er ikke utdannet journalist og er fersk som programleder, men har sett viktigheten ved å dele min egen historie. I «Annerledes» ønsker jeg gode samtaler, dele erfaringer og få til gode og ærlige møter hvor vi både snakker om det som er godt og vondt. Så det handler mer om menneskelige møter og uformelle og nære, gode samtaler mer enn å gjøre et intervju.

Annerledes får premiere 19. januar på TV 2 Play, og alle de åtte episodene publiseres samtidig. Serien vil senere også vises på TV 2, men dato er ikke bekreftet.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse