Annonse

Besatt av katastrofetanker på Viaplay

17.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Viaplays nye, norske dramaserie Ida tar ansvar har premiere på strømmetjenesten søndag 30. januar. SE TRAILER


Foto: Viaplay

Ida tar ansvar er en mørk ungdomsserie basert på forfatter Kjersti Halvorsens kritikerroste debutroman ved samme tittel, med Elli Rhiannon Müller Osborne (Psychobitch, Utøya) med hovedrollen.

Serien skildrer den unge og engstelige psykologistudenten Ida som er besatt av katastrofetanker. Mest av alt frykter hun terror. Når hun møter incel-gutten Axel blir hun overbevist om at han er en fremtidig skoleskyter og at det er hennes oppgave å stoppe en katastrofe.

Arthur Hakalahti (Skam, Tre nøtter til Askepott), Mohammed Aden Ali (P3-serien 17) og Sofia Tjelta Sydness er også å finne i Viaplays nye dramaserie.

Viaplay satser hardt på norsk drama med nylig utgitte produksjoner som Furia og Wisting, og i løpet av året vil strømmetjenesten også tilby et gjensyn med publikumsfavoritter som Pørni og Maskineriet. Ida tar ansvar og Made in Oslo med Pia Tjelta er bare noen av de nye titlene som kommer på Viaplay før sommeren.

Rikke Gregersen er regissør for Viaplays nyeste dramaserie, er produsert av Anagram Norge ved eksekutive produsenter Anne Kolbjørnsen og Ole Marius Araldsen. Jonas Møller er eksekutiv produsent for NENT Group.

Alle episodene av Ida tar ansvar slippes på Viaplay søndag 30. januar. SE TRAILER NEDENFOR:

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse