Annonse

Vil du bli kringkastingssjef?

28.01.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Det ble i oktober kjent at Thor Gjermund Eriksen slutter som kringkastingssjef i NRK. Nå er stillingen formelt lyst ut.


Thor Gjermund Eriksen - Foto: Anders Leines/NRK

- Norges viktigste og mest spennende medielederjobb er ledig for deg som har hjerte for allmennkringkasteroppdraget. Slik starter stillingsannonsen for ny kringkastingssjef.

NRK søker nå etter en etterfølger for Thor Gjermund Eriksen som tiltrådte som kringkastingssjef i 2013. - Nå er vi på jakt etter en kringkastingssjef som kan utvikle vår felles allmennkringkaster videre i en mediehverdag i kontinuerlig endring, står det i annonsen.

Jobben er ikke for hvem som helst: - Du må evne å stå støtt i krevende situasjoner, og ha gode lederegenskaper som bidrar til intern stolthet og motivasjon, står i annonsen hos visindi som understreker at det er komplisert oppgave:

- NRK har mange interessenter og kringkastingssjefen må kunne håndtere komplekse prosesser både internt og eksternt. Konkurransen om publikums oppmerksomhet er global. For å bekle rollen er det viktig å forstå medietrender, bruksmønstre og teknologiens betydning for å lykkes, samtidig som evne til å utvikle organisasjonen er avgjørende.

Hvis du fortsatt mener at dette er noe for deg kan du se hele stillingsannonsen her: Kringkastingssjef NRK Søknadsfristen er 11. mars.

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse