Annonse

Om kjærlighet, musikk og finne hjem

03.02.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Josephine Bornebush og Jonas Karlssons etterlengtede nye orginalserie Harmonica har première 20. februar Se trailer


Foto: Viaplay

Harmonica er en dramaserie i fem deler om musikk, kjærlighet og om å finne hjem. Karlsson og Bornebusch har skrevet manus, orginalmusikk og spiller selv hovedrollene i serien som er regissert av Bornebusch.

For 16 år siden levde Harry og Monica et glamorøst liv og spilte konserter på store arenaer verden over med deres band Harmonica. Nå er ekteskapet i krise og mens Monica drømmer om å finne tilbake til musikken vil Harry bare overleve. Når deres manager, Monicas bror Tomas, foreslår en nostalgiturné får Harry et ultimatum av Monica: turné eller skilsmisse.

Men ingenting er som før. Harry ønsker ikke å synge gamle hitlåter og Monica får et tilbud som kan gi henne tilbake livet i musikken. Harmonica er en serie om kjærlighet, musikk og om å forsøke å gå videre uten å kjempe imot. Serien er en historie om artistlivets tidvis absurde kontraster fortalt med en underliggende mørk humor.


Trailer for Harmonica

Harmonica består av fem episoder og er produsert av Sofie Palage på Warner Bros. Sverige i samarbeid med Viaplay. Harmonica er basert på manus og idé av Josephine Bornebusch og Jonas Karlsson. Regissert av Josephine Bornebusch. Orginalmusikken er skrevet av Jonas Karlsson i samarbeid med Bornebusch. Eksekutiv produsent for Viaplay er Sara Askelöf.

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse