Annonse

Marius Hoel blir ny utviklingssjef i NRK

09.02.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Marius Hoel har vært kulturredaktør i NRK siden høsten 2016, og har nå takket ja til å bli utviklingssjef i NRK. Det betyr at stillingen som kulturredaktør blir ledig fra 1. mars.


Marius Hoel - FOTO: OLE KALAND / NRK

Marius Hoel sier i en pressemelding at han er lidenskapelig opptatt av innovasjon og idéutvikling og gleder seg til å ta fatt på den nye oppgaven som utviklingssjef i NRK.

- Å lykkes med dette er avgjørende for at NRK skal stå fjellstøtt også i fremtiden, og jeg er både ydmyk og svært glad for tilliten, sier Hoel.

Samtidig sier han det er med stort vemod han sier farvel til Kulturavdelingen. - I nærmere seks år har jeg hatt gleden av å jobbe med dette viktige innholdet i NRK, sammen med en gjeng utrolig dyktige og engasjerte medarbeidere. De har imponert meg hver eneste dag, sier Marius.

Vibeke Fürst Haugen, direktør for Marienlystdivisjonen i NRK, er glad for at Marius har takket ja til å bli ny leder for Utviklingsavdelingen. Hun takker samtidig for innsatsen som kulturredaktør gjennom fem år.

- Kulturavdelingen har vært i kontinuerlig utvikling under Marius Hoels ledelse og NRKs kulturinnhold treffer stadig nye grupper, sier Fürst Haugen.

Hun sier Marius Hoel er en leder som ser helhet og har visjonære tanker om hvordan vi kan bygge videre på det solide fundamentet som allerede finnes i Utviklingsavdelingen i NRK.

- Jeg er sikker på at både interne og eksterne innholdsprodusenter vil få glede av Marius i den nye rollen som utviklingssjef, avslutter Fürst-Haugen.

Ingerid Nordstrand vil fungere som kulturredaktør fra 1. mars til ny redaktør er på plass. Marius Hoel overtar som utviklingssjef i NRK etter Ivar Ragne Jenssen.

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse