Annonse

Snillere variant av Paradise Hotel

18.02.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Paradise Hotel skifter navn og hele konseptet skal oppdateres til en moderne realityserie med fokus på samtidsverdier.


Foto: Viaplay

Nå kan Viaplay endelig presentere det oppdaterte formatet Paradise, som har premiere i 2022. Det blir flere spennende endringer i den populære realityserien, som kommer til å bytte navn fra Paradise Hotel til Paradise og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier. Paradise kommer også til å filmes på et helt nytt sted i Mexico.

– Vi har tidligere snakket om at Paradise vil gjennomgå store endringer, og nå er vi klare til å avsløre litt mer om hva det faktisk betyr, sier Kenneth Kristensen, VP Non Scripted i NENT Group i en pressemelding.

Men det grunnleggende premisset for alle som elsker formatet består: En rekke deltakere som aldri har møtt hverandre før sjekker inn på et luksuriøst sted i Mexico for å finne en pålitelig partner og danne allianser. Til slutt konkurrerer to deltakere om premiepengene på en halv million kroner.

Spillet mellom deltakerne vil fortsatt være helt avgjørende i det kommende Paradise, men på en måte der spesielt positive verdier og atferd blir sett på som en stor styrke i spillet. Det taktiske spillet består altså, men ikke i samme grad som før da vi ønsker å gi seerne en sjanse til å bli kjent med deltakerne.

– Paradise skal gjenspeile tiden vi lever i nå – både når det gjelder deltakere, twister, temaer og så videre. Målet vårt er å ha en så bred deltakersammensetning som mulig for å øke gjenkjenningen blant våre seere. Vi ønsker hele tiden å utvikle formatene våre og gjør nå betydelige endringer i Paradise for å sikre at formatet fortsatt er relevant og morsomt å følge, sier Kenneth Kristensen.

Noen av endringene er blant annet at man slipper å danne par med det motsatte kjønn, og det er ikke et krav om å være singel for å søke om å bli deltager. Soverommene er ommøblert med to enkeltsenger i stedet for dobbeltseng.

– Det blir mye større fokus på deltakerne som helhet og ikke bare deres evne til å være taktiske, samtidig som spillet mellom våre deltakere vil fortsette å være hjørnesteinen i Paradise. Vi har for eksempel gått igjennom vår castingprosess, hvilke temauker vi skal ha og vi stiller enda strengere krav til tonen mellom deltakerne. Det er fortsatt mange detaljer rundt det nye Paradise som vi ikke er helt klare til å si noe om, men vi gleder oss til å fortelle mye mer om dette senere, sier Kenneth Kristensen.

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse