Annonse

Nytt tilbud fra Disney+ og TV2 Play

15.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Den nye avtalen mellom TV 2 og The Walt Disney Company Nordic & Baltic gjør at norske abonnenter fra og med i sommer kan få Disney+ i TV 2 Play-pakken.


Samarbeidet mellom TV 2 og The Walt Disney Company Nordic innebærer at Disney+ vil inngå i et unikt samarbeid. Avtalen vil gi abonnenter av TV 2 Play tilgang til Disney+ i tillegg til norsk kvalitetsunderholdning, nyheter og de store sportsarrangementene de allerede får via TV 2 Play.

– Vi er veldig fornøyde med å forene krefter med TV 2, og med å løfte det suverene strømmetilbudet deres med tusenvis av filmer og serier i verdensklasse fra Disney-studioene våre. Denne nye pakken vil gi norske forbrukere tilgang til alt de trenger av nyheter, sport og underholdning, sier Hans van Rijn, SVP og Country Manager for The Walt Disney Company Nordic & Baltic.

– Avtalen forsterker vårt historisk gode samarbeid med TV 2s eier, Egmont, og vi ser med dette tilbudet frem til å jobbe enda tettere med dem, fortsetter van Rijn. Disney+ blir inkludert i ulike pakker fra TV 2 Play. Tjenesten blir tilgjengelig på den samme, selvstendige tekniske plattformen som i dag.

– At Disney+ skal inngå i tilbudet vårt til kundene, betyr at de kan få tilgang til noe av det beste innholdet i verden. Dette blir en verdifull utvidelse av TV 2 Play-universet, noe vi vet seerne våre vil sette stor pris på, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

– Vi har alltid hatt populære Disney-titler som en del av tilbudet vårt i TV 2. Et styrket samarbeid mellom Disney og TV 2 er gode nyheter for alle dem som elsker internasjonalt innhold på TV 2 Play, sier Sandnes.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse