Annonse

Tre nye år med The Masters for Discovery

21.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Discovery har forlenget rettighetene til verdens største golfturnering, the Masters Tournament, med tre nye år. Majorturneringen vil sendes i sin helhet på discovery+, i tillegg vil det være samsending og høydepunkter på TV-kanalen MAX.


Foto: Discovery

Den nye avtalen sikrer Discovery rettighetene fram til og med 2024. – The Masters er verdens største golfturnering, og når Norge nå er representert med en av verdens beste spillere i Viktor Hovland, er det svært gledelig at vi nå har fornyet rettighetene. Med the Masters, så har det norske golfpublikummet mye å glede seg til på discovery+, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Den 7. april retter verdens golfpublikum øynene mot USA og Augusta National Golf Club, hvor verdens beste golfspillere skal kjempe om den legendariske grønne jakken i årets første major. The Masters sendes i sin helhet på discovery+, i tillegg vil det være samsendinger på lineær-TV gjennom hele uken, opplyser Discovery i en pressemelding.

– Vi har sikret oss rettighetene til alle deler av produksjonen fra the Masters, både de lineære sendingene med alle høydepunkter og hele det digitale tilbudet. The Masters er en fantastisk turnering, og for å følge hvert eneste slag under årets turnering, spesielt med tanke på Viktor Hovland, så anbefaler jeg discovery+ på det sterkeste, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Viktor Hovland har tatt golfverden med storm, og er i skrivende stund rangert som den tredje beste golfspilleren på kloden. Og the Masters, verdens mest prestisjefulle golfturnering, spiller en viktig rolle i det unge norske golfessets karriere.

– Mange vil si at selve gjennombruddet til Viktor Hovland skjedde nettopp i Augusta og the Masters i 2019, hvor han ble kåret til beste amatørspiller. Det var da golfpublikummet virkelig fikk øynene opp for nordmannen. Nå, flere turneringsseire etter, er han blant favorittene før årets major og har mulighet til å bli verdensener. Det er virkelig bare å glede seg. Det kommer til å bli en utrolig turnering, sier golfkommentator for Discovery, Per Haugsrud.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse