Annonse

Viaplay med ny variant av MasterChef

23.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

I MasterChef - Unge talenter er det de unge matstjernene som skal skinne når Viaplay er tilbake med det velkjente formatet med Kjartan Skjelde i spissen.


Foto: Viaplay

Viaplay jakter nå unge kokkespirer fra 15 år og oppover for en uforglemmelig konkurranse i MasterChef-studioet. Gjennom programmet vil vi bli kjent med unge kokketalenter fra hele landet, og hver uke må en deltaker forlate konkurransen. Alle deltakerne har både lidenskap og kjærlighet til matfaget, og har som mål å komme helt til topps i kampen om MasterChef-tittelen.

Med Kjartan Skjelde i spissen blir dette en matkonkurranse av ypperste klasse. Skjelde kan garantere tøffe konkurranser og dedikerte deltakere. –Vi skal finne en kokk med kreativitet, dyktighet og kjærlighet til mat som gjør han eller henne til en virkelig MasterChef. Gjennom ambisiøse, morsomme og tøffe oppgaver er jeg sikker på at vi finner det beste unge kokketalentet i Norge, sier Kjartan Skjelde.

I tilegg til mesterkokk Skjelde, vil de unge amatørkokkene bli bedømt av noen av landets mest entusiastiske og kreative matlagere som alle har oppnådd stor suksess på sine områder. Viaplay garanterer glede, stress og fantastisk mat når MasterChef - Unge talenter endelig er tilbake på Viaplay, skriver de i en pressemelding.

–Det er en glede å få lov til å lede MasterChef - Unge talenter. Det er inspirerende å veilede og tenne engasjement hos unge kokker, og hjelpe flere inn i matens fantastiske verden! Sier Skjelde.

MasterChef - Unge talenter er i full gang med casting, og søknadsskjema finner du på masterchefdelta.no. Opptak vil foregå i sommer, og forventet premiere på Viaplay er høst 2022.

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse