Annonse

Siri Kristiansen leder Arveoppgjøret

28.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Hvert år splittes familier på grunn av arvekonflikter. Hvordan unngå å bli uvenner når arven skal fordeles?


Programleder Siri Kristiansen og advokat Anne-Sofie Rolfsfjord hjemme hos familien Morvik. FOTO: BENJAMIN DYRDAL / NRK

I den nye serien «Arveoppgjøret» hjelper Siri Kristiansen norske familier med, ja du gjettet riktig, arveoppgjør. Målet er at alle skal bli like fornøyde. Eller like misfornøyde.

Hvem skal arve hytta, og hvem skal få den flotte bunaden? Og hvordan i all verden deler man verdiene mellom dine, mine og våre barn? Arveoppgjør kan være vonde og vanskelige, og altfor ofte går det utover gode familierelasjoner.

I den nye TV-serien «Arveoppgjøret» har fem norske familier meldt seg på for å få hjelp med sine arveoppgjør. Det er Siri Kristiansen, kjent fra «Lørdagsrådet» og «Siri og de gode hjelperne», som er programleder for «Arveoppgjøret». Hun møter familiemedlemmene for å finne ut hva de ønsker, og hva de er redde for at skal skje. For å komme nærmere en løsning samler hun deretter hele familien til stormøte, hvor de for første gang snakker sammen om arv.

Som faglig ekspert har Siri med seg arverettsadvokat Anne-Sofie Rolfsjord, som er partner i advokatfirmaet Bull & co advokater AS. Hun jobber til daglig med arv, skifte og familierettslige spørsmål. I serien tar hun på seg den krevende jobben som hele familiens advokat.

Målet er å finne en konkret løsning for hver enkelt familie som bevarer familierelasjonene, og som gjør alle like fornøyde – eller misfornøyde.

Arveoppgjøret har premiere 14. april på NRK 1 kl. 19:45 og i NRK TV

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse