Annonse

Lanseres på Svalbard og Jan Mayen

29.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Det er ikke ofte vi kan servere nyheter fra Jan Mayen, men Disney+ varsler nå at strømmetjenesten blir tilgjengelig på Svalbard og Jan Mayen


Strømmetjenesten Disney+ fra The Walt Disney Company bekrefter lanseringsdatoen i 42 land og elleve nye landområder. Lanseringen vil skje i sommer.

Strømmetjenesten vil lansere på både Svalbard og Jan Mayen 14. juni 2022. Lanseringsprisen for tjenesten er 89 kroner per måned, eller 890 kroner for et årsabonnement.

Disney+ kan friste med eksklusivt og originalt innhold og tusenvis av episoder og filmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, samt mye annet innhold samlet under paraplyen Star, har Disney+ noen av verdens mest verdsatte fortellinger.

Abonnenter vil få tilgang til Star Wars-seriene «The Book of Boba Fett» og «The Mandalorian» fra regissøren Jon Favreau. I tillegg vil de kunne se Marvel Studios-serien «Moon Knight», med Oscar Isaac i hovedrollen som Steven Grant, en ydmyk ansatt i en gavebutikk som blir preget av hukommelsestap og minner fra et annet liv. Og den Oscar-nominerte «Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings», med Simu Liu og Awkwafina i hovedrollene.

Disney+ tilbyr opplevelser med strømming av høy kvalitet på opptil fire enheter, ubegrenset nedlasting på inntil ti enheter, og IMAX Enhanced for utvalgte titler. Det er mulig å sette opp inntil syv brukere per konto. Dette inkluderer også barneprofiler som avgrenser tilgangen til voksent innhold.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse