Annonse

3 nye HBO Max Originals fra Europa

31.03.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Tre spennende, nye originalproduksjoner fra Polen, Ungarn og Romania har snart premiere, eller er allerede tilgjengelig, på HBO Max.


Fra Ruxx - Foto: HBO Max

Fra Polen: The Thaw. Premiere 1. april - 6 episoder

Liket av en ung kvinne blir funnet i det iskalde vannet i Oder-elven. Etterforskningen av saken ledes av den unge politietterforskeren Katarzyna Zawieja. Det blir klart at det ligger mer bak drapet når de oppdager at kvinnen fødte kort før sin død. Men hvor er barnet? Søket etter den nyfødte babyen begynner, og Katarzyna blir nødt til å konfrontere sine egne omstendigheter og sorgen etter tapet av ektemannen. Kampen for å finne babyen vil bli en kamp for å finne seg selv.

Fra Ungarn: The Informant. Premiere 1. april - 8 episoder.

1985, bak jernteppet. Geri har akkurat har begynt på universitetet og gleder seg til å feste og møte jenter. Han slutter seg til en gruppe radikale, ledet av den karismatiske Száva. Men Geri har en hemmelighet: han er en informant for den totalitære staten. For å redde broren sin har han blitt tvunget av nasjonale sikkerhetsmyndigheter til å spionere på sine nye venner. Geri kjemper med dilemmaet om hvilken side han burde han være på, og snart innser gruppens stadig mer radikale leder at det er en informant blant dem.

The Informant hadde premiere på Geneva International Film Festival og ble valgt av Serial Killer TV som en av de beste seriene å se på Berlinale Market. Serien er skapt, skrevet og regissert av Bálint Szentgyörgyi.

Fra Romania: Ruxx. Alle 8 episoder er tilgjengelige nå på HBO Max.

Ruxx er et moderne relasjonsdrama med Alec Secreanu (God’s Own Country) i hovedrollen som den hardtarbeidende, pålitelige Rux. Hun fordeler tiden sin mellom å slukke branner for sjefen, eiendomsutvikleren Eugen Moscu, og å passe på sin uregjerlige søster Cristina og deres sta, konservative foreldre. Rux er endelig klar til å forlate Bucuresti og flytte til solfylte Los Angeles når en ordførerkandidat gir Rux den perfekte muligheten til å gjøre en forskjell i sin egen bakgård – som valgkampsjef. Planen blir snudd på hodet, og Rux begynner å stille spørsmål om hvem hun egentlig er.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse