Annonse


Alt du elsker vant pris i Cannes

19.04.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Alt du elsker, som er aktuell på strømmetjenesten discovery+, vant ungdomsjuryens pris for beste dramaserie under Canneseries, Cannes International Series Festival 2022.


Foto: Mathilde Gardell / Cannesseries / Discovery

– Dette viser at Alt du elsker treffer klokkereint i den målgruppa vi ønsket å treffe. Dette er en nydelig ungdrama-produksjon som vi er veldig stolte av å ha på discovery+, og det er kult at den ikke bare treffer norsk ungdom, men åpenbart også ungdom nedover på kontinentet, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Alt du elsker hadde premiere på discovery+ og TVNorge i februar, og er laget av The Oslo Company. Dramaserien, som omhandler et ungt kjærestepar hvor gutten er i fred med å bli radikalisert via nettet, har vært en strømmesuksess for discovery+. Serien var også nominert til den prestisjetunge prisen “best series short form”, som gjelder TV-serier på under 30 minutter per episode, hvor den konkurrerte med ni andre serier fra hele verden. Denne prisen ble vunnet av belgiske Hacked.

– Vi gleder oss enormt over at serien velges ut av studentjuryen og kjernemålgruppen vi har ønsket å nå. Det har vært en glede å få feire prosjektet denne uka i Cannes og oppleve en fantastisk festival. At vi ble nominert som én av ti serier globalt i kategorien “beste kortformat” ser vi uansett på som en stor seier for Alt du elsker, sier seriens produsent, Kaia Foss i The Oslo Company.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse