Annonse


Rebecca Medbøe blir dramasjef i Discovery

27.04.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Rebecca Medbøe blir Head of Scripted i Warner Bros. Discovery. Hun kommer fra jobben som fungerende redaksjonssjef TV og event i NRK P3.


Foto: Anton Soggiu / Warner Bros. Discovery

Som Head of Scripted får Medbøe det overordnede ansvaret for alle dramaproduksjonene TVNorge og Discovery+, inkludert humorsatsingene. Hun er ikke helt ny i gangene, ettersom hun var hyret inn som konsulent i Discoverys programavdeling før hun begynte i NRK.

– Jeg er utrolig takknemlig for denne muligheten. Dette må være Norges kuleste jobb. Jeg brenner for innhold og godt fortalte historier, så å få jobbe tett med det fantastiske produksjonsmiljøet vi har i Norge og de superflinke folka på Warner Bros. Discovery er svært motiverende. Jeg går til oppgaven med masse god energi, og gleder meg skikkelig til å møte alle mine nye kolleger og komme i gang med å skape kvalitetsinnhold sammen, sier Rebecca Medbøe.

Rebecca Medbøe vil rapportere til programdirektøren i Warner Bros. Discovery Norge, Magnus Vatn. Han er meget fornøyd med å få Rebecca på laget.

– Dette er en knallsignering og vi gleder oss til å få satt Rebecca i sving her hos oss. Vi kjenner henne jo godt fra før, og vet at hun besitter en stor kommersiell teft og en enorm arbeidskapasitet. Hun har også et analytisk hode, masse erfaring og et svært godt kontaktnett i bransjen, så dette er rett og slett en meget god match. At hun er over snittet hyggelig og blid er selvsagt heller ingen ulempe, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Vatn understreker at konkurransen er hard på dramafronten om dagen.

– Såkalte scripted-serier er en viktig del av vårt DNA. Discovery+ og TVNorge har i årevis underholdt nordmenn med våre dramaserier, ikke minst på humorfronten. Konkurransen der ute er tøff, men vi har skumle planer om å fortsette i rollen som bjellesau. Vi er ganske fornøyde med musklene vi har vist frem til nå, og jeg er ganske sikker på at t-skjorten blir enda trangere når vi nå er Warner Bros. Discovery, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Rebecca Medbøe har vært fungerende redaksjonssjef i NRK P3 TV og event siden oktober 2021. Hun har lang erfaring fra det norske produksjonsmiljøet, og jobbet sist i Klynge, hvor hun gjennom tre år hadde roller som Head of Production/Executive Producer og daglig leder. Hun tilbragte også over seks år i Feelgood Scene Film & TV, hvor hun var produksjonsleder, TV-produsent og utviklingsprodusent. Hun har også en tidligere fase i NRK bak seg, da som produsent for TV og utvikling. I tillegg har hun vært innom Anti Inc., Stig og Stein Radiobyrå, Tilsammans, Dropout Productions og Rubicon TV.

Hun starter i sin nye stilling Warner Bros. Discovery i august 2022.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse