Annonse


Innholdet fra Viafree flytter til Pluto TV

18.05.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NENT Group/Viaplay

Pluto TV lanseres i Norden 18.mai og fra da vil alt innhold fra Viafree være tilgjengelig på deres plattform. Kjente Viafree formater som Paradise, Luksusfellen og eventyrlig oppussing flytter alle inn på Pluto TV.


Foto: Viaplay

Fra 18.mai blir alt av innhold som tidligere har ligget på Viafree være tilgjengelig på Pluto TV. Dette er en strømmetjeneste fra Paramount som i dag lanseres i Norge, Sverige og Danmark. Pluto TV er en gratis strømmetjeneste som gir deg rask tilgang til det velkjente innholdet fra Viafree kombinert med Pluto TVs store innholdsbibliotek som består av både filmer og serier. Kjente serier som Catfish, South Park, Dora The Explorer er bare noen av de kjente tittelene som vil bli tilgjengelig på tjenesten.

Vi er svært glade for å kunne lansere Pluto TV i Norge. Seerne kan nå nyte populære Viafree formater som en del av Pluto TVs brede tilbud av innhold samtidig som vi er i stand til å tilby annonsører et attraktivt tilbud som Pluto TVs annonsesalgspartner i Norden, sier Lars Mossing SVP Ad sales i NENT Group.

Pluto TV kan, i tillegg til innholdet kjent fra Viafree, tilby 210 tematisk organiserte kanaler. Det vil blant annet være kanaler innen sjangere som film, tv-serier, reality, barne-tv, sport og nyheter. Viafree-innholdet kommer til å være tilgjengelig på en egen on-demand seksjon på Pluto TV.

– I Norden vil Pluto TV ha et eksklusivt tilbud. For første gang kombinerer vi en strømmetjeneste sammen med den lineære tv-modellen med en ny og utvidet on-demand teknologi. Tjenesten har allerede gjort stor suksess i USA og flere Europeiske land, sier Olivier Jollet, General Manager og Senior Vice President i Pluto Tv.

Pluto TV lanseres i Norden 18.mai og alt av innhold fra Viafree vil være tilgjengelig samme dag. Les mer: PLUTO.TV

Mer om Viaplay / NENT Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse