Annonse


Sulebakk blir leder for Discovery

07.06. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Warner Bros. Discovery offentliggjorde i dag at Christina Sulebakk har blitt utnevnt til leder for Warner Bros. Discovery i Norden.


Christina Sulebakk. Foto: Warner Bros. Discovery

I denne rollen vil Christina være ansvarlig for ledelsen av Warner Bros. Discoverys strømmetjenester og lineære kanaler, markedsføring og forvaltning av amerikansk og lokalt innhold på tvers av Warner Bros. Discoverys forretningsområder, inkludert kinodivisjonen, lisensiering, forbrukerprodukter, spill og hjemmeunderholdning, og utvikling av lokalt tilpassede strategier, går det fram av en pressemelding.

– Christina er en talentfull leder som har spilt en stor rolle i oppbyggingen av vår strømmevirksomhet i nøkkelmarkeder over hele Europa. Hennes ekspertise innen strømming, dype forståelse av virksomhetene våre og tilknytningen til regionen betyr at hun vil bli en nøkkelfigur i arbeidet med å drive virksomheten vår fremover i disse viktige markedene, sier Priya Dogra, president og administrerende direktør for Warner Bros. Discovery i EMEA.

– Jeg er glad for å skulle lede Warner Bros. Discovery i Norden sammen med et talentfullt team over hele regionen. Warner Bros. Discovery har en av de fyldigste innholdsporteføljene på markedet, og med tilgjengelighet på alle plattformer har vi en flott og unik mulighet til å møte og underholde seerne når og hvor de ønsker. Jeg klør i fingrene etter å komme i gang, sier Christina Sulebakk.

Sulebakk kommer fra rollen som leder for HBO Max i EMEA, hvor hun spilte en sentral rolle i lanseringen og ledelsen av HBO Max i 21 land over hele Europa. Før dette har Sulebakk gjennom det siste tiåret hatt ulike lederstillinger i WarnerMedia, inkludert Executive Vice President, CMO og Head of Distribution, HBO Europe, og hun hadde en viktig rolle i arbeidet med å transformere den sentraleuropeiske virksomheten til strømming, samt lanseringen av HBO España.

Sulebakk vil i en overgangsfase rapportere til James Gibbons som har hatt ansvaret for Norden i Discovery fra 2020 fram til nå. På sikt skal Sulebakk rapportere til Priya Dogra, president og administrerende direktør i Warner Bros. Discovery i EMEA.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:


    Annonse