Annonse


RuPaul’s Drag Race får egen TV-kanal

09.06.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Et av verdens største realitykonsepter får nå sin egen kanal på Pluto TV i Norden den 10.juni


RuPaul’s Drag Race - Foto: Pluto TV

Det beste av det beste fra den Emmy-belønte serien RuPaul’s Drag Race kommer på Pluto TV i Norge, Sverige og Danmark den 10.juni. Reality-fans kan frem til en helt egen kanal dedikert til denne forrykende serien hvor deltakerne konkurrerer om 100 000 dollar og tittelen Amerikas neste dragsuperstjerne - ledet av draglegenden og personligheten RuPaul.

For å nå til topps må de imponere Ru med sitt talent, karisma og særegenhet. RuPaul’s Drag Race er den ultimate drag queen-konkurransen. Fenomenet startet i 2009 da den første sesongen umiddelbart bergtok seere over hele verden.

Serien har spilt en viktig rolle i forhold til å gjøre drag mer sturent og populært, noe som gjør at den er regnet som en av de mest innflytelsesrike realityseriene i moderne TV-historie. Til nå er det laget hele 14 sesonger og en rekke spin-off-serier, deriblant RuPaul's Drag U and RuPaul's Secret Celebrity Drag Race. Den har i tillegg inspirert en rekke lokale konsepter som norske Drag Me Out.

- Det er mindre enn en måned siden Pluto TV ble lansert i Norge, og vi er glade for at tjenesten har blitt svært godt mottatt i det norske markedet. Vi startet med 73 kanaler og med en klar ambisjon om å nå 100 kanaler før året er omme. I morgen tar vi enda et steg i den retningen når vi lanserer en hel TV-kanal dedikert til RuPauls legendariske show," forteller Jesper Haahr, innholdssjef for Pluto TV i Norden og fortsetter:

- Pluto TV er sammen med vårt morselskap Paramount sterkt forpliktet til å fokusere på mangfold, likeverd og inkludering. Som serie er RuPaul's Drag Race en fantastisk eksponent for disse verdiene og ikke minst eminent underholdning som tåler å bli sett igjen og igjen. Vi ser virkelig frem til å ønske alle de fantastiske dronningene velkommen på Pluto TV fra og med i morgen," avslutter Jesper Haahr.

Den nye 24-timers kanalen kommer naturligvis til å hete RuPaul's Drag Race og kan som alt annet innhold på Pluto TV ses helt gratis og uten krav om registrering.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse