Annonse


Her er deltakerne i I Fyr og Flamme

10.06.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2

Nå er det klart hvilke kjendiser som skal utfordres i TV 2s nye humorprogram «I fyr og flamme».


Programleder Simon Nitsche, og kjendisduoene i "I fyr og flamme". Foto: TV 2/Espen Solli.

I «I fyr og flamme» får vi se de tre kjendisduoene presentere at de har gjennomført de villeste, rareste og mest vågale utfordringene og dokumentert alt på video. Men har de klart å gjennomføre det de påstår at de har gjort?

I hvert program presenterer lagene nye utfordringer og to nye gjestedommere er på plass. Programleder Simon Nitsche og gjestedommerne skal sammen finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer.

– Vi har fått med en veldig fin gjeng! Thomas og Ailo virker mest vågale ved første øyekast, men jeg tror youtuberne kan overraske stort. Med venninnene Alexandra og Iselin blir det nok mye varme og latter, men også armer og bein, spår Simon Nitsche.

Her er lagene:

nfluenser og sexolog Iselin Guttormsen og influenser og artist Alexandra Joner. – Jeg trodde jeg skulle dø av redsel, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen, forteller Iselin Guttormsen om opplevelsen under utfordringene.

Musiker og skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad og hans gode nabo tidligere profesjonell FMX-utøver og nå skuespiller Ailo Mikkelsen Gaup. – Jeg føler at jeg har lagt selvrespekten på hylla for godt. Etter dette er det bare å få seg fast jobb i et bortgjemt kontor, for jeg tipper at jeg er ferdig i underholdningsbransjen når dette kommer på lufta, sier Thomas «Fingern» om erfaringene fra innspillingen.

Programleder og youtuber Victor Sotberg, og hans kompis youtuber Robin «Rob – The Sir» Hofset. – Rob og jeg er jo bestevenner og har jo gjort mye sprell sammen før, men nå har vi virkelig fått satt vennskapet vårt på prøve og opplevd ting sammen som vi aldri har gjort før, forteller Victor Sotberg.

Premieredatoen for «I fyr og flamme» er foreløpig ikke fastsatt, går det fram av pressemeldingen.

Mer om TV2 - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse