Annonse


Bohinen og Grønner til Discovery

017.06. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Warner Bros. Discovery har brukt landslagspausen godt og signert både Lars Bohinen og Jonas Grønner som kanalens nye fotballeksperter ut sesongen. Lars Bohinen er allerede på plass, mens Jonas Grønner begynner neste serierunde i Eliteserien.


Lars Bohinen og Jonas Grønner. Foto: Warner Bros. Discovery

– Vi er veldig fornøyde med å få på plass både Lars og Jonas midt i sesongen, og laget er nå fulltallig for de resterende kampene i både Eliteserien og OBOS-ligaen. Lars Bohinen har vært med oss på en del sendinger denne sesongen allerede, mens Jonas Grønner er et nytt ekspert-bekjentskap både for oss og for fotballfansen. Han kommer med mye erfaring fra de to øverste divisjonene i Norge og vil utfylle resten av laget vårt på en utmerket måte, sier Morten Johannessen, sportsdirektør i Warner Bros. Discovery.

Lars Bohinen og Jonas Grønner vil primært arbeide med Eliteserien, men vil også dekke OBOS-ligaen i 2022. Begge vil veksle mellom en ekspertrolle i Fotball direkte og Fotballrunden og som ekspertkommentator på kamp.

Lars Bohinen trenger neppe en introduksjon for norske fotballsupportere. Han kan skilte med 49 landskamper, en spillekarriere blant annet i Premier League og Eliteserien, og han har vært hovedtrener for både Aalesund, Sandefjord og Sarpsborg 08. Han har allerede hatt oppdrag som ekspert i studio hos Warner Bros. Discovery.

– Jeg gleder meg til å fortsette jobben som fotballekspert denne sesongen. Jeg tror vi kommer til å få en veldig spennende høst i norsk fotball. Flere av forhåndsfavorittene har ikke innfridd så langt, mens lag som Lillestrøm, Molde og Viking har imponert. Nå blir det norsk fotball non-stop ut sommeren og hele høsten. Jeg håper fotballfansen gleder seg, det gjør i hvert fall jeg, sier Lars Bohinen, ny fotballekspert hos Warner Bros. Discovery.

Nykommer Jonas Grønner har kanskje ikke en like omfangsrik CV, men spilte for Aalesund i OBOS-ligaen så sent som i fjor, og kan i tillegg skilte med rundt 100 kamper for Brann og 22 U21-landslagskamper for Norge. Han la opp fotballkarrieren i fjor bare 27 år gammel, for å få mer tid til familien, og har allerede opparbeidet seg erfaring som fotballekspert for Bergensavisen.

– Jeg er utrolig glad for å få mulighetene som ekspert allerede sesongen etter at jeg har lagt skoene på hylla. Sammen med Lars og de andre i Warner Bros. Discovery så tror jeg vi har et lag med et svært høyt kunnskapsnivå, men også med mye erfaring på hva det vil si å være spiller i både Eliteserien og OBOS-ligaen de siste årene, sier fotballekspert for Warner Bros. Discovery, Jonas Grønner.

Lars Bohinen vil være med som ekspert i studio førstkommende helg, mens Jonas Grønner starter serierunden etter. Grønner kommer ikke til å arbeide opp mot sin tidligere arbeidsgiver Aalesund FK.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse