Annonse

Dette skal de gjøre etter Hvite gutter

18.08. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

På Warner Bros. Discoverys høstlansering i juni ble det avslørt at discovery+-suksessen Hvite gutter går inn i sin siste sesong denne høsten. Nå letter gutta på sløret og forteller om et nytt prosjekt de jobber med for TV-gruppen.


Hvite gutter. Foto: Warner Bros. Discovery

– Vi lager en ny serie som utspiller seg i gamblingmiljøet. Alle fire er med å skrive serien, så vi holder sammen som en kvartett, men ikke alle skal spille i den. Noen skal spille, noen skal ha regi, noen skal koke kaffe, som for eksempel Jørgen. Vi mener han har et kjempetalent der, men det er viktig at han må ville det selv også, sier Eirik Hvattum Bjørnstad.

De vil ikke si for mye om handlingen ennå, men røper at i tillegg til masse humor, blir det mer drama og action enn seerne er vant med fra Hvite gutter. – Vi har funnet opp uttrykket «poetisk actionkomedie». Vi elsker poesi, vi elsker action og vi elsker komedie. Og vi kan røpe at vi skal bevege oss bort fra vestkanten i Oslo til mer østlige strøk av landet, sier Johannes Roaldsen Fürst.

Tittelen på serien er Knekt. Den er inspirert av knekten i en vanlig kortstokk, men spiller også på det å få en fysisk eller psykisk knekk. Serien skal etter planen få premiere i løpet av 2023. – Siden vi ikke kan så mye om miljøet vi skildrer, har vi jobbet lenge med research og samtaler med personer i gamblingmiljøet. Den eneste erfaringen vi har fra tidligere, er at en av oss har fått sparken fra illegal pokerklubb, sier Hvattum Bjørnstad.

– Hvite gutter har vært en eventyrlig suksess for oss, og vi har utrolig mye å takke Johannes, Eirik, Torjus og Jørgen for. De kom hit som fire helt ukjente karer og pitchet ideen sin i 2017, og i dag er det vel ingen under 30 år i Norge som ikke vet hvem de er. Det er stas at de jobber med nye produksjoner for oss, og veldig gøy å endelig kunne si høyt at Knekt er en av dem. Dette er et ambisiøst og spennende prosjekt som vi alle har skikkelig trua på, sier programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, Magnus Vatn.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse