Annonse

Stor global konsert for Taylor Hawkins

22.08.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Paramount, Foo Fighters og Hawkins-familien går sammen for å presentere THE TAYLOR HAWKINS TRIBUTE CONCERT - en global musikkbegivenhet som hedrer livet og musikken til rockelegenden.


Taylor Hawkins - Foto: Pluto TV

Lørdag den 3. september presenterer Pluto TV en enorm global musikkbegivenhet til ære for rockelegenden Tayor Hawkins liv og musikk. Konserter fra et fylt Wembley Stadium i London blir i Norge sendt LIVE på Pluto TV, og kan også oppleves globalt på CBS, MTV og Paramount+. I forbindelse med konserten opptrer noen av musikkverdenes største navn, deriblant Foo Fighters, danske Lars Ulrich, Liam Gallagher, Nile Rodgers og mange, mange flere.

Paramount går sammen med Foo Fighters og Hawkins Family for å presentere den globale musikkbegivenheten, The Taylor Hawkins Tribute Concert, på tvers av det globale medie- og underholdningsselskapets portefølje av ledende kringkastings-, kabel-, strømming- og digitale merkevarer. Konserten vil inneholde de største navnene innen musikk som går sammen for å feire livet, musikken og kjærligheten til en av moderne musikks mest elskede skikkelser.

- Musikk er en kraftig kobling, og vi er beæret over å minnes Taylor Hawkins' varige arv ved å samle Paramounts portefølje av merkevarer og eiendeler for å bygge enda dypere forbindelser med hans globale fanbase, sier Bob Bakish, president og administrerende direktør i Paramount.

- Fra vår brede blanding av plattformer til den universelle styrken til merkevarene våre, er Paramount unikt posisjonert for å maksimere rekkevidden og virkningen av innhold over hele verden, og vi ser frem til å dele denne meningsfulle musikkopplevelsen med publikum på tvers av alle berøringspunkter, sier Bakish.

- Taylor var ikke bare en utrolig trommeslager og musiker, men virkelig en av de mest lidenskapelige superfans av musikk verden har sett. Hans smittende energi og unike talent vil fortsette å leve videre gjennom det enorme arbeidet hans, sier Bruce Gillmer, president for musikk, musikktalent, programmering og arrangementer, Paramount og Chief Content Officer, Music, Paramount+.

Hele Wembley Stadium-showet vil være tilgjengelig for strømming live og on-demand på tvers av Paramounts strømmeplattformer. I Norge vil den være tilgjengelig på Pluto TV 3. september 17.30 norsk tid. Og on-demand på Pluto TV fra og med 5. september.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse