Annonse


Olsen Langfeldt blir ny sportsredaktør

29.08.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Nåværende programredaktør Espen Olsen Langfeldt er ansatt som ny redaktør i Sportsavdelingen i NRK.


Espen Olsen Langfeldt. FOTO: OLE KALAND / NRK

– Espen er en energisk medieleder med stor kunnskap om journalistikk og publisering på alle plattformer. Og et brennende hjerte for sport - både de store eventene som samler hele nasjonen og den kritiske sportsjournalistikken. Vi er sikre på at Espen kan lede NRK Sport inn i en ny tid med nye utfordringer i stadig raskere tempo, sier konstituert direktør for Marienlystdivisjonen i NRK, Charlo Halvorsen.

Espen Olsen Langfeldt er i dag programredaktør i Nyhetsdivisjonen med ansvar for digital publisering av nyhetsinnhold og direkte oppdateringer på TV, radio og nett. Han har tidligere vært blant annet redaksjonssjef i VG.

– Jeg gleder meg enormt til å begynne i NRK Sport. Det er en institusjon i Norge som forvalter et meget viktig oppdrag på vegne av NRK og det norske folk, og det er med en viss ærefrykt og stolthet at jeg går inn i den jobben. Jeg vet at det er veldig mange dyktige folk i avdelingen, og de gleder jeg meg til å jobbe sammen med, sier Olsen Langfeldt i en pressemelding.

Det er ikke avklart når han tiltrer i sin nye stilling, men det blir i løpet av høsten. Det er Egil Sundvor som innehar stillingen i dag, men han skal over i ny rolle som redaktør i Dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK.

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:


Annonse