Annonse


Julie Strømsvåg fra Viaplay til NRK

30.08.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Hun har jobbet med store sportsrettigheter som fotball-VM, Eliteserien i fotball, vintersport og flere håndballmesterskap. Nå er Julie Strømsvåg klar for NRK.


Julie Strømsvåg. FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

Den kjente programlederen har lang erfaring fra TV-bransjen. Hun jobbet i sportsavdelingen i TV 2 i nærmere 13 år, før hun meldte overgang til Viaplay i fjor våres.

Nå er hun klar for NRK. Strømsvåg er ansatt i eksternavdelingen, og vil i vinter være tilknyttet NRK Sport. Videre skal hun bidra som programleder i produksjoner i andre sjangre.

– Jeg gleder meg stort til å få utvikle meg på andre områder jeg virkelig brenner for, samtidig som jeg får jobbe litt med sport. Det har blitt min greie. Jeg har alltid hatt et høytidsforhold til NRK og kan ikke vente med å ta fatt på nye utfordringer, sier Strømsvåg.

– Vi er svært fornøyde med at store profiler av Julies kaliber velger å samarbeide med NRK. Vi vet at publikum setter stor pris på hennes jordnærhet og positive utstråling. Hun vil bli en viktig profil for oss, sier programredaktør Petter Wallace i NRKs eksternavdeling.

I vinter jobbet hun blant annet med vintersendingene til Viaplay. Til å begynne med vil hun ha en tilsvarende rolle i NRK, hvor hun skal jobbe med vinterhelgene og VM i nordiske grener.

Sportsredaktør i NRK, Egil Sundvor, gleder seg stort over å få Strømsvåg inn i redaksjonen.

– Dette er en ordentlig gladnyhet for NRK Sport. Julie er en sterk journalist og en svært dyktig programleder som vil bidra til å løfte vintersendingene våre, sier Sundvor.

Mer om NRK - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse