Annonse


Her er de nye deltakerne i 71° nord – team

07.09.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Frank Løke, Rikke Isaksen og jegertvillingene er blant kjendisene som skal konkurrere sammen i par når en ny sesong av 71° nord – team starter innspillingen i disse dager.


Foto: Haakon Lundkvist / Warner Bros. Discovery

I den nye vrien av 71° nord, som ble sendt første gang i vår, skal fire par med kjente personer kjempe seg på kryss og tvers gjennom norsk natur. Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og de to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, er vinnere av 71° nord – team.

Kjendislagene som skal konkurrere mot hverandre denne gangen består av Frank Løke (tidligere håndballspiller) og Rikke Isaksen (TV-profil), Johanne og Kristine Thybo Hansen (kjent som «jegertvillingene»), Anders Myrvold og Martin Ylven (begge tidligere ishockeyspillere) og artistene Jorun Stiansen og Alejandro Fuentes.

Frank Løke besteg nylig verdens nest høyeste fjell, K2. At lagkameraten hans kanskje ikke har like mye turerfaring som ham selv, er han ikke bekymret for.

– Rikke og jeg har begge sterke sider og er fightere som aldri kommer til å gi opp. Vi må ha fokus på å jobbe sammen som et lag. Da tror jeg vi kan nå langt, sier Frank Løke.

Som tidligere proff håndballspiller både i utlandet og for det norske landslaget, har Løke god erfaring med å være en del av et team.

– Det blir viktig å vise hverandre respekt og ha god kommunikasjon. Det er noe av det jeg kommer til å ta med meg fra håndballbanen og inn i 71° nord – team, sier Løke.

Den nye vrien av 71° nord ble tatt godt imot av seerne og hadde et snitt rundt en halv million seere per episode. Programdirektør i Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn, gleder seg over at publikum likte nyvinningen innen 71° nord-universet.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvikle programkonsepter, både nye og eksisterende, og 71° nord har vært en bærebjelke i vårt sendeskjema i årevis. Vi er veldig fornøyd med at seerne likte den nye vrien, og gleder oss til å sende en ny gjeng ut på tur, sier Vatn.

Sesong 2 av 71° nord – team kommer på discovery+ og TVNorge våren 2023.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse