Annonse


Allente lanserer Android TV app

15.09.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Den nordiske tv-distributøren Allente har lansert sin nye Android TV-app, utviklet basert på en helt ny produktplattform.


Skjermdump

Appen er tilgjengelig for både satellitt-, fiber-tv- og OTT-kunder som har en tv fra enten Sony, Philips, Toshiba eller som helst annet Android TV-enhet med et operativsystem 8.0 eller høyere – som eksempelvis Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV-pinne eller andre Android TV smart tv-er.

- Lanseringen av Android TV-appen markerer en milepæl for Allente. Vår nye produktplattform tilbyr en sømløs opplevelse, hvor brukeren enkelt kan bevege seg mellom direktekanaler, tv-arkiver, strømmeinnhold og strømmetjenester, sier Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente.

- Vi vet at kundene våre har bedt om og vil sette pris på den enkle tilgangen til all deres favorittsport, nyheter, filmer og serier på den plattformen de selv ønsker, sier Nergård i en pressemelding. .

Allente Android TV-appen har blitt betatestet av en rekke kunder i hele Norden, med kontinuerlige oppdateringer og forbedringer over sommeren. I løpet av de kommende månedene vil vi se flere funksjoner og innhold inkluderes i appen, som innebygd SVOD-innhold og TVOD – muligheten til å leie eller kjøpe innhold.

Appen kan for øyeblikket lastes ned i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grønland og Færøyene.

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og Viaplay Group.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse