Annonse


Ny musikksatsing med premiere lørdag

26.09.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK

Ti konserter er klare for å møte publikum i NRKTV denne helgen. Her møter vi norske musikere som gir minikonserter fra steder som betyr noe spesielt for dem.


FOTO: NRK

I NRK-scenen møter vi etablerte artister og nye stjerneskudd i et format som er levende, unikt og nært. Artistene spiller live på en selvvalgt «scene» og opptrer med 3-4 låter hver.

- NRK-scenen skal ikke bare gi oss alle sterke og gode musikkopplevelser, men også muligheten til å oppdage nye artister og musikkuttrykk. Universet er lekent og åpent og skal vise frem en haug av de flinkeste artistene og musikerne i landet. Variasjonen konseptet tilbyr, gjør at det vil kunne leve lenge og utvikle seg i takt med publikum, sier NRKs musikksjef Mats Borch Bugge. Konsertene skal også sendes på NRK1, med en minikonsert hver lørdag kveld gjennom hele høsten.

Første artist ut på NRK1 lørdag er SKAAR. De gode barndomsminnene fra feriene ved Oslofjorden er grunnen til at Stords store popstjerne ville invitere til konsert i Alværnbukta.

Disse konsertene kan oppleves i NRKTV fra lørdag 1. oktober. Ved siden av blir konsertene tilgjengelige i NRKTV denne lørdagen.

Odd Nordstoga gjør en minikonsert på Kampen Bistro for å hylle Erik som booka ham første gang i Oslo, som nettopp Odd Nordstoga. Et viktig skritt i karrieren. Sendes på NRK1 8. oktober.

Etter skilsmissen hadde ikke faren til Jonathan Floyd råd til en ny leilighet, så fra Jonathan var 11 år gammel, bodde han på farens snekkerverksted. Det var der han fant musikken. Han har med seg Arif på en av låtene. Sendes på NRK1 15. oktober.

Hedvig Mollestad, Ålesunds råeste gitarist, tar med seg sin hardtslående trio til de nye hjemtraktene på Nesodden. De spiller selvsagt ved hennes favorittelement, sjøen! Sendes på NRK1 22. oktober.

Hytta på Brønnøya har vært et viktig skrivested for Daniela Reyes, og mange av låtene sine har hun spilt inn der. Hun og bandet inviterer til utekonsert. Sendes på NRK1 29. oktober.

Artisten Isah vokste opp i Stavanger, men nå både bor og jobber han på St Hanshaugen i Oslo. Bli med ham til den vakre parken over Oslo sentrum. Sendes på NRK1 5. november.

Hun er en stjerne i norsk jazz. Bli med Ellen Andrea Wang og bandet til hennes gamle øvingslokale: konfirmantsalen på Vålerenga. Sendes på NRK1 12. november.

Som barn var Bendik Brænne ofte med pappa, skuespiller Trond Brænne, på Nationaltheatret. Han har mange gode minner, spesielt fra skuespillerfoajeen. Sendes på NRK1 19. november.

Tim Scott McConnell, kjent som Ledfoot skulle spille inn album på gården til Ronni Le Tekrø på Raufoss. Der ble han ble boende i fire år. Nå er han tilbake. Sendes på NRK1 26. november.

De snakker danser og synger – om hverandre. Små Grå ved Benedikte Kruse, Nina Mortvedt og Mai Elise Solberg inviterer til en konsertopplevelse langt utenom det vanlige. Sendes på NRK1 3. desember.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse