Annonse

Ny ansvarlig redaktør i TVNorge

03.10.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Warner Bros. Discoverys programdirektør i Norge, Magnus Vatn, overtar rollen som TVNorges ansvarlige redaktør. Han trer samtidig inn i styret i Norsk Presseforbund.


Magnus Vatn Foto: Warner Bros. Discovery

Magnus Vatn har vært programdirektør i Warner Bros. Discovery siden 2019, og han har ledet selskapets norske redaktørmøte i hele perioden. Han sitter også i selskapets nordiske ledergruppe.

– TVNorge er en underholdningskanal som tar underholdningsoppdraget på alvor. Vi skal være best på humor, og vi skal gi folk noen reale oppturer i hverdagen. Men TVNorge har også en tradisjon for både å drøfte og løfte viktige tematikk inn i underholdningsuniverset. Vi har satt dagsorden med serier som Else om selvmord og Tangerudbakken, og de siste årene har programavdelingen ledet store dokumentarprosjekter som flytter holdninger i samfunnet. Den tradisjonen er jeg stolt av, og allerede senere i høst kommer serien om Martine-saken på skjermen. Jeg ser frem til å ha det øverste ansvaret for både den brede underholdningen, den smale humoren og de tunge dokumentarene, sier Magnus Vatn.

Magnus Vatn har tittelen VP Content & Programming i Warner Bros. Discovery. Det innebærer det overordnede ansvaret for programavdelingen i Norge. Han fortsetter i den rollen parallelt med å være ansvarlig redaktør for TVNorge.

– Magnus leder et svært kompetent team i den norske programavdelingen, og de er godt rustet til å ta Warner Bros. Discovery i Norge inn i en ny æra. Magnus står allerede bak dagens store, norske suksesser, og jeg er trygg på at vi nå har fått rett mann på rett plass, sier General Manager i Warner Bros. Discovery i Norden, Christina Sulebakk.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse