Annonse

Sommerhytta søker deltakere til ny sesong

04.10.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

Sommerhytta på TV2 er på jakt etter lekne og sjarmerende familier, kjærester og gode venner – i alle varianter og aldre. Søknadsfrist er 11. oktober.


Foto: Espen Solli/TV 2

Det blir ny sesong av Sommerhytta – den åttende i rekken. Neste års sesong spilles inn på idylliske Sveavannet i Lunner kommune på Hadeland. Programleder blir Cathrine Fossum (44).

Nå er produksjonen på jakt etter nye deltakere til det folkekjære TV 2-programmet. Den åttende sesongen skal spilles inn i løpet av ti uker i 2023, med oppstart i midten av april og varer til begynnelsen av juli neste år.

– Vi er så glade for at denne serien nok en gang sjarmerer det norske folk. Oppussing og «gjør det selv» er noe de fleste av oss kan identifisere oss med, og viser oss hvor mye vi selv kan klare å skape. Tusen takk til nydelige deltakere, flinke folk i Strix og internt i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Familie, kjærestepar eller gode venner kan delta – i alle varianter og aldre. Er du og din makker det Sommerhytta leter etter?

Her kan du melde deg på: Påmelding til Sommerhytta 2023

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse