Annonse


LG Smart TV app for Allentes kunder

07.10.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Den nordiske tv-distributøren Allente annonserer at selskapet har lansert sin app for LG Smart TV. Appen kan lastes ned i Norge, Sverige, Finland og Danmark.


Skjermdump

I midten av september annonserte Allente at det lanserte en Android TV app. Med lanseringen av LG Smart TV-appen, tar selskapet enda et steg på veien mot å være lett tilgjengelig på alle plattformer som brukes av kundene.

«Med lanseringen av vår app for LG Smart TV-er tar vi enda steg i retning av å tilby vårt underholdningsunivers på alle plattformer våre kunder etterspør. LG er kjent for brukerfokusert innovasjon, og ved å kunne tilby våre tjenester på LG storskjermer setter vi søkelyset på vårt felles fokus på brukeropplevelse», sier Mahmoud Mustapha, kommersiell direktør i Allente.

«Vi er veldig glade for å ønske Allente velkommen til LG webOS Smart TV. Vi er alltid på utkikk etter måter å styrke vårt tilbud i det nordiske markedet, og den nye appen er et nytt viktig steg på denne reisen. Vårt marked er et av de mest modne i verden for strømmetjenester, og sammen med Allente er vi glad for å hjelpe forbrukere på deres reise mot TV-boksfri underholdning», sier Jonas Markén, Smart TV Manager i LG Electronics Nordic.

På samme vis som med den nylig lanserte Allente Android TV appen, har Allente LG Smart TV-appen blitt lansert i en betaversjon og er for øyeblikket tilgjengelig for LG TV-modeller fra perioden 2018 til 2022. I nær fremtid vil funksjoner som integrert innhold fra strømmetjenester, søk og TVOD – hvilket betyr leie og kjøp av innhold – bli lagt til.

LG Smart TV-appen som nå er lansert har funksjoner som direkte-TV, ukearkiv, start-på-nytt for å se et program fra begynnelsen av, en programguide som tillater at du ser hvilke programmer som kommer uten å måtte forlate programmet du allerede ser på, og mer.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse