Annonse


Nå kan du også få le på hytta

12.10. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Den tredje sesongen av «Ikke lov å le på hytta» slår rekord på rekord og nå kan VGTV avsløre at et nytt konsept er på trappene. Neste sesong holdes det nemlig av en plass til «Folkets deltaker».


Foto: Kristoffer Kumar / VGTV

- Jeg har fått enormt mange henvendelser om folk som mener de hadde gjort det bra inne i hytta. Og vi ser folk tagger hverandre i sosiale medier med samme budskap. Vi tar folket på alvor og sier som Jonas Gahr Støre: Nå er det vanlige folks tur, sier programleder Mads Hansen.

Mener du at du passer i TV-konseptet, kan du altså melde deg på nå. Med noen ord om deg selv og en søknadsvideo vil du havne i bunken over folk som kjemper om folkets plass i hytta.

- Vi håper selvfølgelig mange synes dette virker spennende. Det er mange måter å være morsom på: God latter, morsom mimikk og festens midtpunkt er elementer som veier like tungt som morsomme vitser. Det finnes masse morsomme folk som fortsatt ikke er oppdaget. Alle kan søke og gjerne folk i alle aldre, forklarer Hansen.

Her melder du deg på: www.vg.no/hytta

I tillegg til Mads Hansen selv, skal også Martin Beyer-Olsen og Martha Leivestad fra sesong 2 være med å lete etter Norges nye humortalent.

- Siden jeg er oppvokst på et lite sted i distriktet vet jeg at det finnes mange veldig morsomme folk rundt i hele landet. Noen er ekte gærne, noen kan gjøre seg på TV. Jeg gleder meg til å finne den morsomste, sier jurymedlem Martin Beyer-Olsen.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse