Annonse

Slår seerrekorder i hele Europa

26.10. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

HBOs originalserie House of the Dragon har blitt den mest sette serien på HBOs strømmetjenester i Europa og på HBO Max i Norge noensinne. Nå har den nye serien overgått seertallene til sesong 8 av Game of Thrones.


Da House of the Dragon hadde premiere mandag 22. august, satt den seerrekord som den mest sette premieren av en ny originalserie på HBO og HBO Max noensinne. House of the Dragon er den største serielanseringen hittil på HBO Max i USA, Latinamerika og i Europa.

Alle episodene av den nye serien har nå et snitt på 29 millioner seere i USA, mer enn tre ganger så mange seere som en gjennomsnittlig premierekveld, grunnet sterke seertall også i dagene etter at nye episoder blir sluppet.

Seertallene til House of the Dragon har forbigått Game of Thrones sesong 8 i Norge, i Europa som helhet, men også utenfor Europa. Den er nå den mest sette HBO-serien på en HBO-strømmetjeneste i Latinamerika, Sørøst-Asia, Hong Kong og Taiwan.

«Vi er utrolig glade for å se at House of the Dragon har satt fyr i hjertene til Game of Thrones-fans over hele verden, så vel som alle de nye seerne som opplever Westeros for første gang», sier Casey Bloys, styreleder og CEO i HBO og HBO Max. «Gratulerer til George, Ryan, Miguel og hele House of the Dragon-teamet med en fantastisk første sesong.».

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins "Fire & Blood". Serien utspiller seg omtrent 200 år før hendelsene i Game of Thrones og forteller historien om House Targaryen.

George R.R. Martin er seriens medskaper og executive produsent; Ryan Condal er medskaper, co-showrunner, executive produsent og manusforfatter; Miguel Sapochnik er co-showrunner, executive produsent og regissør. Executive produsenter er Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis og Ron Schmidt.

Den siste og tiende episoden av House of the Dragon ble sluppet mandag 24. oktober på HBO Max. Hele den første sesongen av House of the Dragon kan strømmes nå.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse