Annonse


Lanserer TV-kanal nr. 100

01.11. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Nå er Pluto TV klar med sin 100.kanal i Norge. Den har fått navnet MTV Movie Hits.


Gratis-strømmetjenesten Pluto TV, et selskap fra Paramount, ble lansert den 18.mai i Norden og har tatt nordiske seere med storm. Strømmetjenesten har siden gang rullet ut en rekke kanaler, i tillegg et stort tilbud på on-demand.

Nå er Pluto TV klar med sin historiske 100.kanal som har fått navnet MTV Movie Hits. Den helt nye kanalen tilbyr en stor variasjon av forskjellige sjangere og artister som har musikk til noen av de største filmene noensinne. Dermed kan du nyte hits og de klassiske musikkvideoene døgnet rundt!

Blant de ikoniske låtene finner vi Lady Gagas og Bradley Coopers Oscar®- og Golden Globe-vinnende Shallow fra A Star Is Born (2018), Wiz Khalifas rørende See You Again feat Charlie Puth fra Fast 7 (2015), Men In Black av Will Smith fra den herlige klassikeren Men in Black (1997) og Whitney Houstons I Will Always Love You fra den romantiske thrilleren The Bodyguard (1992).

Pluto TV, et Paramount-selskap, er den ledende gratisstrømme-tv-tjenesten som leverer hundrevis av direktesendte lineære kanaler og tusenvis av titler on demand til et globalt publikum på over 68 millioner månedlige aktive brukere. Den Emmy®-prisbelønte tjenesten kuraterer et mangfoldig utvalg av kanaler.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse